Bewertungen von Sushi & Poké House Hoorn

Neue Beurteilungen

5.0
ingrid
1 Dezember 2023

Heerlijk gegeten,, was weer lekker!

Marjanneke
28 November 2023

Ik gaf een keer geen fooi, maar dan smaakt het eten toch minder. Ligt dat nou aan mij? Vandaag weer fantastisch gegeten !

Rina
28 November 2023

Heerlijk verse gevarieerde zelf samengestelde bowl gegeten! Supersnelle bezorging!

shivani
28 November 2023

De bubbel tea is altijd lekker, en word snel bezorgd!

MD
27 November 2023

Super lekker en snel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ard
26 November 2023
Dionne
25 November 2023

Heerlijke sushi. Was erg lekker. Bezorging ook op de minuut kloppend. Zeker voor herhaling vatbaar

G&A
24 November 2023

Alweer een heerlijk maaltijd, en ruim op tijd bezorgd! De beste afhaal zaak in Hoorn!!!

M.Smit
23 November 2023
Eva
21 November 2023

Altijd lekker eten en de bubble tea is ook goed. Nog nooit een klacht gehad!

Judith
19 November 2023

Had extra zalm besteld voor 2 euro maar was erg weinig

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maurice
19 November 2023
LouĂŻse Appelman
18 November 2023

pokebowl was zoals altijd enorm lekker maar de mini loempia’s kwamen helemaal taai en koud aan. Jammer
.

MT
17 November 2023

Op tijd bezorgd, lekkere pokebowls!

MD
11 November 2023

Heel lekker en op tijd. Een klein opmerking, persoonlijk te grote stukken

Charlotte
6 November 2023

Ik geef altijd fooi en ik merk dat dit gewaardeerd wordt. Eten en bezorging waren weer 5 sterren.

Ingrid
5 November 2023

Het op tijd bezorgen is echt een probleem, dat is zo jammer want het eten is verrukkelijk!!

l
4 November 2023

leuke bezorger, groten bunda, lekker eten

Janerie
3 November 2023

Duidelijke communicatie. Lekker eten !

Danny Van Der Beek
31 Oktober 2023

Heerlijk eten altijd. De bezorgers zijn altijd snel en beleeft. Toppers!

P.remmers
30 Oktober 2023

Uitdrukkelijk bij bestelling vermeld: minder ui. En weer, net als vorige keer, veel te veel verse ui erin. We hebben het weer halverwege weg moeten gooien. Zo zonde.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Zeno
29 Oktober 2023

Hey, Socrates, volgens mij antwoordde de bezorger: Mijn taak is het om de poke bowls netjes op tijd bij de mensen af te leveren. Dit doe ik uit plichtsbesef. Of het regent en of ik een fooi krijg, maakt mij niet uit.

Cathy
28 Oktober 2023
Mathilde
27 Oktober 2023

Het was snel bezorgd en super vers en lekker!!

Joerie
26 Oktober 2023

Helaas 30 minuten te laat
. Niet de eerste keer dat dit gebeurd.

Visser
26 Oktober 2023

Beetje jammer dat het voor de 3de keer nu is, dat niet alles in de poke bowl zat wat aangevinkt is bij de bestelling. En een grote besteld (en betaald) maar helaas gevuld voor een kleine bowl
 (dit ook al eerder aangegeven
!) De bezorger was overigens erg vriendelijk!!

Boukje Brink
26 Oktober 2023

Poke bowl was weer erg lekker, alleen jammer dat we de gratis sushi er dit keer niet bij hadden

Socrates
25 Oktober 2023

Ik vroeg de natgeregende bezorger of hij extra fooien ontvangt vanwege het hondenweer. Weet U wat hij antwoordde?

Damien
24 Oktober 2023
Oelia
24 Oktober 2023

Kip yakatori was niet te eten , was heel hard kreeg het niet eens weg . Heel slecht !

Lisa
22 Oktober 2023
Saida Voet
21 Oktober 2023

Ik geniet van deze, voor mijn gevoel, gezonde maaltijden wanneer ik eens niet zelf kan koken. Zou een allergenen-kaart wel waarderen.

De Boer.
20 Oktober 2023

Om eerlijk te zijn ben ik ontevreden, naast dat het personeel buitengewoon onaardig was, waren de garnalen echt smakeloos en dood gekookt. De rijst was niet gaar en de prijs is onwijs verhoogd. Een paar jaar geleden kwam ik hier regelmatig en graag, ik denk dat dit de laatste keer was.

thomas
18 Oktober 2023

excellent

thomas
18 Oktober 2023

excellent

Thomas
17 Oktober 2023

Dat waren fantastische poké bowls, keurig op tijd bezorgd door een erg aardige bezorger.

renate
15 Oktober 2023

was weer super goed

Aaron
13 Oktober 2023
Emy
11 Oktober 2023

Erg lekker eten en goede service

Annek
1 Oktober 2023

Heerlijk! En planning van bezorgen was top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Korff
30 September 2023

Alles was uitstekend verzorgd en smaakte perfect.

Eliane
30 September 2023

De beste sushi in Hoorn

Henri
28 September 2023

Wij gaan hier gauw weer een keer bestellen !

Danielle
27 September 2023

Was allemaal best lauw warm.

Jeffrey
24 September 2023

Kwaliteit prima, lekker en goede porties. Bezorging was 40 minuten later dan eerst aangegeven. Reden na telefonisch contact: te kort aan personeel en drukte. Geef dan geen tijd aan waar je je als bedrijf niet aan kan houden!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

X
23 September 2023

Echt super snel !

Mathijs
22 September 2023

2 uur op de bestelling gewacht, was de gember helaas ook vergeten. Verder was de pokebowl wel lekker

Chiara
22 September 2023

Gedeelte van de bestelling was niet bezorgd.

Kim V
22 September 2023

Snelle bezorging en was echt heeeeerlijk

Diana
21 September 2023
Ingrid Duijker
20 September 2023
Gary
20 September 2023

Zoals vaker, hebben we van onze bestelde pokĂ© bowls – met heerlijk en eerlijk ingrediĂ«nten – erg genoten.

M.C
16 September 2023

Was weer heerlijk!

Dunja
16 September 2023

Heerlijk eten, en werknemers zijn hartstikke aardig!

Arthur Doets
16 September 2023

snel en lekker

Charllotte
15 September 2023
Ginomotongo osei
12 September 2023

Heerlijk eten snelle bezorging. Drinken vergeten, binnen 10 min weer bezorgd.

M.Poggenklaas
10 September 2023

Het was heerlijk en zag er heel verzorgd uit .

Tycho
6 September 2023

Op tijd geleverd. Prijs kwaliteit verhouding is prima.

yasmine
6 September 2023

lekker eten, vlotte levering

Rempt
2 September 2023

Ik had 16u besteld.voor 17.45u eten.dan verwacht je niet dat ze half uur later komen. Maar het was heerlijk!

Femke
2 September 2023

Weer heerlijke pokebowls en snack pakketje. Helaas snack pakket niet echt warm meer. Maar was goed te eten.

Rianne Groen
29 August 2023
Boukje Brink
27 August 2023

Pokebowl was zoals we gewend zijn hier weer voortreffelijk

Anoniem
26 August 2023

Binnen de afgesproken tijd en het warme eten was ook warm. En kwaliteit was ook weer heerlijk. Heb mindere ervaringen gehad dus nu een dikke plus

Vic
26 August 2023

Het zelf kunnen samenstellen van de Poké bowls is erg aantrekkelijk. Zoveel mogelijkheden om te variëren. En kwaliteit uitstekend.

Eric
26 August 2023

Niets op aan te merken, behalve de prijs. Die gaat wel héél erg snel omhoog door de meerprijs van steeds meer ingrediënten.

Mike
25 August 2023

Snel en betrouwbaar!

Marije
25 August 2023
Marije
24 August 2023
Riky Bijleveld
24 August 2023

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd, was weer helemaal top 👍👍👍

Samoth
23 August 2023

Bonne qualité

Job van de Visse
21 August 2023

Zeer goede sushi, echter kwam de bestelling ruim 35min te laat terwijl het 4uur van te voren besteld was. Excuses zijn aangeboden maar alsnog een beetje slordig

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Milan
19 August 2023

delicious

Thomas
17 August 2023
jc jonker
16 August 2023
Thomas
15 August 2023

Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd

Ruby
13 August 2023

Erg ziek van de bestelling geworden, wat iets niet goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Menno
11 August 2023

Heerlijke pokebowl in kartonnen bakje. Normale portie super rijk al.

smaufie
10 August 2023

Er zat te veel ui in de zalm poke bowl. :(

P.Remmers
3 August 2023

Dit keer waren de pokebowls zalm zo ‘heet’, dat we ze niet konden eten. Veel te veel wasabi mayonaise. Zonde van ons geld.

Natalie de Graaff
2 August 2023

We bestellen al enige tijd de poke bowl, en dat bevalt ons zeer goed. Goed gevuld en goed van smaak. De bezorging verloopt altijd soepel en wordt je op de hoogte gehouden als ze onderweg zijn!

Marco van den Berg
2 August 2023

Heerlijke pokebowl met wasabimayonaise... lekker Japans biertje erbij... helemaal top. Op tijd geleverd door een keurige jongeman. Fantastisch dus!!

Evert
31 Juli 2023
Arthur Doets
31 Juli 2023

keurig op tijd bezorgd en heerlijk eten.

Nathalie Wulf
30 Juli 2023

Goede kwaliteit prijs verhouding. Altijd erg lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Els
29 Juli 2023
Boukje Brink
29 Juli 2023

Wij bestellen regelmatig pokebowl en zijn altijd zeer tevreden

Ingrid
28 Juli 2023

Perfect!!!!!!!!

Sabine
27 Juli 2023

Pokebowl Tofu blijft een topper! Besteld via de site, direct een bevestigingsmail met bezorgtijd. Perfect en snel!

Esther
27 Juli 2023
yasmine brand
20 Juli 2023

ik had pokebowl kip en extra zalm en twee soorten saus, maar met de saus en zalm beetje gierig. dat tweemaal, want had nog een pokebowl, en daar miste we ook de saus. verder was lekker

Thomas
18 Juli 2023

Ik ben een zoekmachine en heb geen persoonlijke mening over de geleverde Pokébowls. De bezorger was wel erg aardig.

C
16 Juli 2023

Bezorger mag vaker komen

A
15 Juli 2023

Eten is heerlijk en vers! Werd optijd geleverd!

Stephanie
15 Juli 2023

Heerlijke sushi gegeten van Sushi & Poké House Hoorn. Je proeft de versheid van de ingrediënten. De kipsaté was nog goed heet bij aankomst. De bestelling werd binnen 40 minuten bezorgd. Wij bestellen hier al jaren en de kwaliteit van het eten en van de bezorging is al jaren hetzelfde. Ga zo door!

Fenna
12 Juli 2023

Was lekker maar ze waren wĂšer de zeewiersalad vergeten bij de poke sla bowl

F
11 Juli 2023

Mijn saus zat er niet overheen, vergeten waarschijnlijk erg jammer
.

Simone Hendriks
9 Juli 2023

De rode ui vond ik wat teveel. Zal volgende keer vragen om die te vervangen voor iets anders. Verder was het heerlijk en heel snel bezorgd.

B gieling
8 Juli 2023
Mirella
8 Juli 2023

Pokebowl is super đŸ‘ŒđŸ» jammer van de nieuwe verpakkingen, zit toch meer op elkaar gepropt

Saida Voet
7 Juli 2023

Ik heb voor het eerst besteld en was erg tevreden. Het was erg lekker en vers. Ik mis online nog wel een allergenen lijst. .

Remco
7 Juli 2023

Heerlijke poke bowl en vegetarische loempia's.

Boukje Brink
7 Juli 2023

Goed eten, erg lekker, we werden netjes gebeld dat de bezorging iets later kwam

renate pomstra
7 Juli 2023

altijd waar voor je geld. hier weet je zeker dat het goed is

Monique
1 Juli 2023

Ik had er wat bijgezet en daar is keurig naar geluisterd . Heb heerlijk gegetenđŸ™đŸ»

Ruud van der Laan
1 Juli 2023

Lekker hoor!

Feli
28 Juni 2023

Altijd top ❀

Marina
25 Juni 2023

Toppers, heerlijk eten en altijd op tijd đŸ‘ŒđŸŒ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sam
25 Juni 2023

50min telaat

Msrion
24 Juni 2023

Hele goede pokébowl, heel smaakvol! Vriendelijke bezorger!

Boukje Brink
24 Juni 2023

Half uurtje later bezorgd, maar geen probleem, het was erg lekker en voor herhaling vatbaar

RK
24 Juni 2023

1e keer besteld, zeker niet de laatste keer. Erg lekker!

Oud
22 Juni 2023

Drukke toko, met recht. Lekkere poke bowls.

R.
22 Juni 2023

Was 35 minuten later dan de 50 minuten die waren aangegeven.

Dennis
21 Juni 2023
Megan
20 Juni 2023

Hele poke bowl smaakte naar gember terwijl dit niet als extra topping was aangekruist. Andere poke bowl was top alleen kip en frituurde garnaal waren allebei al koud bij aankomst van de bestelling.

Claudia Berkenbosch
20 Juni 2023

Absoluut goede kwaliteit, helaas iets later bezorgd dan vermeld.

Esther Brijder
18 Juni 2023

Zoals altijd weer heerlijk đŸ‘đŸ»supervers supervriendelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sas
16 Juni 2023
Leon
15 Juni 2023

Altijd lekker!!!

Sascha
11 Juni 2023

Smaak prima, maar kan echt beter. Heel grote stukken ui, dikke blokken peen? Geen sushi rijst.2 keer topping tobiko en nog echt niet meer dan een theelepel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Esma
10 Juni 2023

Eten was lekker. Helaas miste ik wel de saus die ik er extra had bij gekocht. Bezorging was echt slecht. 18:15 besteld en kwam bijna anderhalf uur later aan. Dat kan gewoon echt niet.

Nathalie Wulf
7 Juni 2023

Heerlijke verse Poké Bowl snelle bezorging

l
7 Juni 2023
Nadia
5 Juni 2023

Het eten is zoals altijd heerlijk, we bestellen of halen hier regelmatig en pokebowl Spicy chicken en pokebowl zalm. Enige nadeel was dat we nu een uur van te voren besteld hebben en het dan alsnog een kwartier later dan de afgesproken tijd pas komt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aartje de Boer
3 Juni 2023
Lucielle Smit
1 Juni 2023

Altijd zeer tevreden over de poké bowl, alleen zat er vanavond van een blikje het lipje in de poké bowl. Altijd prima maar ik dacht laat jullie het wel weten zodat hier op gelet kan worden

Feli
31 Mai 2023
Shannon
30 Mai 2023
Ingrid Duijker
27 Mai 2023

Het was weer heerlijk!

Senna
26 Mai 2023

Het is erg lekkerrr!! De bezorger is gezellig en is echt een topper!!

prima!
24 Mai 2023
John Groot
20 Mai 2023

Zoals gewend, uitstekend, the best in Hoorn

Loesje
17 Mai 2023

Kwamen op de aangegeven tijd en eten is top

Goliat
17 Mai 2023

Goede Poké bowls

John
15 Mai 2023

Heel erg lekker, maar met wat stukjes paprika erin zou ook niet verkeerd zijn, past wel in de maaltijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Miranda de Ronde
14 Mai 2023

Echt zo Heerlijk. Super vers elke keer weer heerlijk gegeten. Poke bowl is ook echt een aanrader đŸ€©

Do
12 Mai 2023

Minder lekker dan vorige keer. De avocado in de maki was bruin. De avocado op de andere sushi heel dun. Jammer want voorgaande keren was het allemaal top

Gerald
11 Mai 2023

T was gewoon weer heel lekker!

Aartje
11 Mai 2023
Dionne
11 Mai 2023

Zoals altijd weer goed, lekker veel vulling, netjes verpakt, mooi optijd dus tevreden

Nathalie
10 Mai 2023
Thomas
9 Mai 2023

Heerlijke rainbowls

Sandra Lascaris
5 Mai 2023

Heerlijk zoals altijd. Kartonnen bakjes goede zet!

A.M.Buijs
4 Mai 2023

Heerlijk met zijn 3 en van gegeten. Goede smaken. En heel vriendelijke bezorger.

Marina
3 Mai 2023

Heerlijk, heerlijk, heerlijk!!! :)

S
2 Mai 2023

Geweldig net als altijd!

Natalie
29 April 2023
JC Jonker
27 April 2023

Bestelling geleverd mĂ©t pepers, terwijl duidelijk opgegeven zÓnder pepers

 in de prullebak beland dus
..

Ferdinand
26 April 2023

Dinsdagavond Poké-avond Olé Lekker gegeten

Roxanne
20 April 2023

Ik ben erg tevreden

Thomas
18 April 2023
Dina
15 April 2023
r de bruijn
15 April 2023

Kwaliteit is prima, alleen bezorging 20 minuten later dan beloofd. Verder prima

Nina
11 April 2023

Beste van Hoorn.

Ingrid Duijker
10 April 2023

Snelle bezorging op afgesproken tijd en goede kwaliteit....lekkere pokebowl

Omar
10 April 2023
T.L
7 April 2023

Smaak was heel Erg lekker, de gefrituurde garnalen mogen alleen knapperiger en ik vond de stukjes gefrituurde garnaal véél te grote vierkanten stukken waardoor je eigenlijk in vergelijking met de rest heel weinig had. Dat is wel beetje Jammer

Brendy
7 April 2023
RK
5 April 2023

Top! Super lekker alleen iets minder rode ui volgende keer! Snel klaar ook!!

Olddddd
5 April 2023

Heerlijk! Bestel hier graag, zowel afhalen als bezorgen al is afhalen wel sneller.

Fabian
4 April 2023

Wir bestellen bald wieder hier

Sander
2 April 2023

Wederom 45 minuten later dan via de dit gecommuniceerd, deze keer wel volledige bestelling, jammer want kwaliteit echt erg goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A.M.Buijs
2 April 2023

Weer heerlijke vega sushi en de zeewiersalade ook top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thomas
31 MĂ€rz 2023
Janet
31 MĂ€rz 2023

Weer erg lekker maar helaas zonder de extra bestelde avocado

Dr. Ed
30 MĂ€rz 2023

Altijd lekker en super snel en vriendelijk bezorgd !

Astrid
29 MĂ€rz 2023

Het was heerlijk, de pokebowl met zalm. Alleen jammer dat het extra bestelde en betaalde zakje wasabi er niet bij zat. Zeker voor herhaling vatbaar mmmmmm

Eva
29 MĂ€rz 2023

Heerlijke sushi! Niet steenkoud maar lekker zoals het hoort

Rob
25 MĂ€rz 2023

Erg lekker en mooi op tijd geleverd.

JJ
23 MĂ€rz 2023
Chantal van Heusden
22 MĂ€rz 2023

Mijn favoriet voor sushi en pokebowls! Vers, lekker en voldoende.

Maureen
20 MĂ€rz 2023

Bestel erg vaak pokébowls bij Sushi & Poké House Hoorn. Bestellingen zijn altijd compleet en heerlijk. Ook als ik een opmerking er bij plaats met de vraag of iets veranderd kan worden aan het product wordt dit altijd gedaan en bij onduidelijkheden nemen ze contact op. Fijne toko!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dina
20 MĂ€rz 2023

De sushi is lekker zoals gewoonlijk.

Astrid
18 MĂ€rz 2023

2 pokebowls opgehaald en ze waren heerlijk. Voor herhaling vatbaar

Hugo
18 MĂ€rz 2023

Lekker eten, maar eten kwam een half uur later dan aangegeven

Solene Pop
12 MĂ€rz 2023

Wij bestellen hier vaker en tot nu toe geen enkel probleem gehad. Het eten is echt top en het smaakt heerlijk. Alleen hadden wij gisteren om 17:50 besteld en als bezorgtijd zo spoedig mogelijk aangegeven. We kregen ons eten pas om 20:05, en dat terwijl de verwachte bezorgtijd 18:55 was! Nu snap ik dat het druk was, maar ruim 2 uur wachten vind ik toch wel erg lang.

Kimberly
12 MĂ€rz 2023
Gary
12 MĂ€rz 2023

Delicious

Eva Veenma
11 MĂ€rz 2023

Erg zoete sushi rijst, droevige presentatie in verhouding zit in het menu echt heel veel California roll. Voor dit geld best teleurstellend helaas.

Krish
10 MĂ€rz 2023

Lekker en betaalbaar eten. Top service!

Groeneveld
10 MĂ€rz 2023

Bestelling vergeten te bezorgen. Gebeld en gevraagd of het dan nog warm zou zijn. Dit werd bevestigd. Toen onze bestelling werd bezorgd was alles koud zoals verwacht

Ans
10 MĂ€rz 2023

Het eten was heerlijk, jammer dat er geen stokjes of servetjes bij zaten.

jcjonker
8 MĂ€rz 2023
**
7 MĂ€rz 2023

Op tijd gebracht. Heerlijke pokebowl!

Elise
6 MĂ€rz 2023
Claudia jansen
5 MĂ€rz 2023

Super lekkere special Rolls besteld en gegeten tot de volgende keer

Rens
5 MĂ€rz 2023

Was echt lekker

Joy
3 MĂ€rz 2023

Altijd goed!

D. van de Graaf
27 Februar 2023

Altijd vers en altijd lekker..! Minstens 2 keer per maand

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martin
26 Februar 2023
Eva
25 Februar 2023

Snel bezorgd ! Heerlijke verse sushi

thomas
25 Februar 2023

Een snelle, enthousiaste, stralende bezorger en fantastische poké. Bedankt Sushi en Poké House Hoorn.

Bart
22 Februar 2023

Heerlijk en mooi op tijd geleverd

Thomas
21 Februar 2023

Dinsdag Poké-dag, altijd een succes

Ingrid Duijker
20 Februar 2023

Het was heerlijk. Alles lekker vers en die nieuwe bakjes vind ik echt een grote verbetering (maar dat had ik eerder ook al gezegd). Alleen had mijn man maar 2 garnalen in zijn pokebowl (dat zijn er meestal 4-5) dus dat was een beetje jammer.

Bob
18 Februar 2023

Heerlijke pokebowl!

Tobias
18 Februar 2023

Heb in het verleden beter gehad bij Poke House. Daarnaast moet ik nog 0,25€ cent pinnen na eerder online te hebben betaald voor een klein bakje gember op een bestelling van 36,00€

Marloes
17 Februar 2023

Bestelling stond keurig op tijd klaar, vriendelijke bediening.

Els
16 Februar 2023

Het was weer een heerlijke pokebowl! Altijd vers en goede verhoudingen!

Dennis Van Drempt
14 Februar 2023
Mo
9 Februar 2023
Wendy
9 Februar 2023

De spicey chicken was dit keer heel erg spicey. Verder prima

Miranda
9 Februar 2023

Was dressing vergeten dus de poke bowl was droge hap

Marta
9 Februar 2023

De “grote” pokebowl word steeds kleiner. Bowl was nu voor de helft vol!

Ferry
8 Februar 2023
Fam de Boer
6 Februar 2023

Altijd goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Emma
6 Februar 2023

Goed rekening gehouden met mijn glutenintolerantie

Andre
6 Februar 2023

Zoals altijd: prima!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rina
3 Februar 2023

Heerlijke pokemon salade gegeten. Supervers en keurig op tijd bezorgd.

Mira
2 Februar 2023

Wasabi noten of een mix van noten, Thomas, dat is ook lekker in een pokebowl. Trouwens , Sushi & Poké House heeft fantastische bowls Vanavond ook weer lekker gegeten

Ruda
2 Februar 2023

We miste de eetstokjes

Anna
29 Januar 2023
Hendriks
29 Januar 2023

De sushi was nogal grof. Niet fijn; de stukken zijn te groot om in Ă©Ă©n keer in je mond te stoppen. Mag wel iets kleiner de volgende keer

Wendy
28 Januar 2023

1e keer besteld en super goede ervaring. Goed gevulde poke bowl. Zeer smaakvol

Appelman
27 Januar 2023

De zeewier om de sushi was enorm taai. Bij de handroll konden wij deze niet eens doorbijten, ontzettend zonde.

Thomas
25 Januar 2023

Kikkererwten, zoete aardappel , tempeh,.. Wat zou een alternatief voor tofu kunnen zijn? De poké bowls zijn heerlijk, maar voor vis en vlees zijn er , behalve tofu, vast wel meer lekkere alternatieven. Wie heeft een suggestie ?

Edgar
24 Januar 2023
Dekker
24 Januar 2023
Ingrid
22 Januar 2023

De beste poke bowl in Hoorn! Deze keer zaten niet alle bestelde groenten in mijn bowl maar dit is de eerste keer en ik bestel heel vaak. Een een foutje kan gebeuren

Sanne
20 Januar 2023

Heerlijke sushi en snel bezorgd!!

T. Koomen
19 Januar 2023

Ik had een poke bowl besteld met de helft poke sla en een helft sushi rijst. Dit er als opmerking bij genoteerd. Maar alleen geen sla gekregen. Daarom 4 sterren en geen 5. Verder was het heerlijk!

F
17 Januar 2023

Eten was oké, bezorgen erg lang. geschatte bezorgtijd was 45 minuten, echter pas na 80 min ontvangen. Voor een dinsdag echt veel te lang.

Ingrid Duijker
15 Januar 2023

Echt een hele grote verbetering dat de pokebowl nu in een kartonnen bakje geleverd wordt. Het eet veel prettiger!! Super !! Heerlijk gegeten!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Brasser
14 Januar 2023

Heerlijke pokeball gegeten!

andre
13 Januar 2023

gewoon goed

Danielle
8 Januar 2023
Rom
8 Januar 2023
Fenna
6 Januar 2023
S
4 Januar 2023

Heerlijke poke bowls, altijd lekker.

Thomas
1 Januar 2022

En ook in 2023 smaakte de Poké bowl weer fantastisch

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anita
1 Januar 2022
Shannie
31 Dezember 2022

Altijd mijn favoriet!

Lars
30 Dezember 2022

Hier gaan we gauw weer bestellen

Frank
25 Dezember 2022

Zoals vanouds weer top!! Hier rijden we graag voor heen een weer vanuit Medemblik.

Esther
23 Dezember 2022

Normaal gesproken altijd tevreden, maar helaas nu niet. Ben ziek geworden van de sushi, duidelijk voedselvergiftiging. Ik denk dat het de tonijn was, die smaakte vreemd. Heb al snel besloten niet alles te eten, maar helaas toch ziek geworden. Ik bestel hier nooit meer.

Annemiek
23 Dezember 2022

Heerlijke sushi! Snel bezorgd!

Thomas
21 Dezember 2022

Eigenlijk zou je bij tijdstip van bezorging ook moeten kunnen aangeven dat dit niet zoveel uitmaakt. Al dat gehaast hoeft voor ons niet.

Jayne
20 Dezember 2022
Hagemann
17 Dezember 2022

Top heerlijk

Mink
16 Dezember 2022
van Veen
16 Dezember 2022

De kwaliteit is goed, lekker van smaak. Ondanks kou en gladheid toch tijdig bezorgd. Top!

AyađŸŒč
15 Dezember 2022
Kamer
15 Dezember 2022

Altijd lekkere eten en vriendelijke mensen!

Veeken
15 Dezember 2022

Was weer heerlijk

Perry
13 Dezember 2022

Had kip maki besteld maar kreeg zalm beetje jammer

Tip
13 Dezember 2022
C Berkenbosch
13 Dezember 2022

Precies op tijd

mariet de Haan
11 Dezember 2022
Sanne
10 Dezember 2022

Heerlijke pokébowl en bezorging netjes op tijd. Altijd dik tevreden hier!

Linda
3 Dezember 2022

Sushi is altijd top en ik betreur jullie personeelstekort, maar de bestelling kwam een uur tekort, een deel was vergeten en alle warme gerechten waren koud. Niet lauw, koud. Als er personeelstekort is moeten jullie een bestelstop inlassen. Zonde als vaste tevreden klanten weglopen.

Lydia
3 Dezember 2022

Om 17.00 uur besteld voor bezorging om 18.30 uur. Bestelling kwam om 19.00 uur wegens personeel tekort, je verwacht dan dat het goed te plannen is als anderhalf uur vooraf de bestelling is gedaan. Onze loempia's waren koud, dat was jammer. Voor de rest heerlijk gegeten.

Stéfanie de meijer
3 Dezember 2022

Trouwe sushi liever hebber van Sushi en Poke, wat ons betreft de beste in Hoorn, helaas duurde de levering gister wel echt te lang. 18:10 besteld (zsm) en 20:10 geleverd ipv de aangegeven 19:15 .

N. YUKI
2 Dezember 2022

Milk was prima Loempia was helemaal niet lekker. Niet vers.

Dr. Ed
29 November 2022
josm
28 November 2022

ik heb wel eens beter gehad. weinig smaak, en het duurde lang voor ik mijn eten had

Andre
27 November 2022

De bestelling was door ons geplaatst via de duidelijke web site voor afleveren 19:00 En werd ons om 13:30 bevestigd. Werd echter om 19:20 bezorgd.

Brendy
24 November 2022
Ashley
19 November 2022

We bestellen het best vaak omdat het echt lekker is! Helaas zat er nu plastic in mijn sushi! Best wel een tegenvaller!!!

Tesla
17 November 2022

very tasty

Morris
15 November 2022

Dat is echt wel lekker eten van dit restaurant

Nathalie wulf
15 November 2022

Heerlijk gegeten en snel bezorgd door vriendelijke jongeman

Thomas
13 November 2022
Brendy
12 November 2022
Brendy
7 November 2022
Janet
7 November 2022

Zoals altijd heerlijke pokebowl. Vriendelijke bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
7 November 2022
Frank Willemse
6 November 2022

Ik had wel 2 hele cherrytomaten in mn pokebowl

Thomas
2 November 2022

Eten en bezorging prima en Poké bowls nu in kartonnen bakjes, extra ster voor Sushi&Poké House Hoorn

Trudy
30 Oktober 2022

Het is heerlijk eten en de bezorging is op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerald
30 Oktober 2022
Jolie
29 Oktober 2022

Vriendelijke bezorger, alles was tiptop in orde. Genoten van mijn eten en drinken. Bedankt!

R Groot
29 Oktober 2022

Keurig op afgesproken tijd . Netjes verpakt en goed van kwaliteit .

Mitch
28 Oktober 2022
Rob
27 Oktober 2022

Goed zo als altijd , alleen anderhalf uur wachten vind ik te lang.

Jeffrey
27 Oktober 2022

Erg lekker, maar de pokebowl was niet compleet. Er misten diverse ingrediënten waar wel voor was betaald.

Ying
26 Oktober 2022

Wat fijn dat je zelf de poke bowls kan samenstellen en ze zijn lekker ook! En de bubble tea ook!

jcjonker
26 Oktober 2022
Ingrid Duijker
25 Oktober 2022

Pokebowls waren heerlijk, maar de aflevertijd was dramatisch....3 kwartier later dan afgesproken

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.