Bewertungen von Sushi & Poké House Hoorn

Neue Beurteilungen

5.0
Nathalie Wulf
7 Juni 2023

Heerlijke verse Poké Bowl snelle bezorging

l
7 Juni 2023
Nadia
5 Juni 2023

Het eten is zoals altijd heerlijk, we bestellen of halen hier regelmatig en pokebowl Spicy chicken en pokebowl zalm. Enige nadeel was dat we nu een uur van te voren besteld hebben en het dan alsnog een kwartier later dan de afgesproken tijd pas komt.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Aartje de Boer
3 Juni 2023
Lucielle Smit
1 Juni 2023

Altijd zeer tevreden over de poké bowl, alleen zat er vanavond van een blikje het lipje in de poké bowl. Altijd prima maar ik dacht laat jullie het wel weten zodat hier op gelet kan worden

Feli
31 Mai 2023
Shannon
30 Mai 2023
Ingrid Duijker
27 Mai 2023

Het was weer heerlijk!

Senna
26 Mai 2023

Het is erg lekkerrr!! De bezorger is gezellig en is echt een topper!!

prima!
24 Mai 2023
John Groot
20 Mai 2023

Zoals gewend, uitstekend, the best in Hoorn

Loesje
17 Mai 2023

Kwamen op de aangegeven tijd en eten is top

Goliat
17 Mai 2023

Goede Poké bowls

John
15 Mai 2023

Heel erg lekker, maar met wat stukjes paprika erin zou ook niet verkeerd zijn, past wel in de maaltijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Miranda de Ronde
14 Mai 2023

Echt zo Heerlijk. Super vers elke keer weer heerlijk gegeten. Poke bowl is ook echt een aanrader đŸ€©

Do
12 Mai 2023

Minder lekker dan vorige keer. De avocado in de maki was bruin. De avocado op de andere sushi heel dun. Jammer want voorgaande keren was het allemaal top

Gerald
11 Mai 2023

T was gewoon weer heel lekker!

Aartje
11 Mai 2023
Dionne
11 Mai 2023

Zoals altijd weer goed, lekker veel vulling, netjes verpakt, mooi optijd dus tevreden

Nathalie
10 Mai 2023
Thomas
9 Mai 2023

Heerlijke rainbowls

Sandra Lascaris
5 Mai 2023

Heerlijk zoals altijd. Kartonnen bakjes goede zet!

A.M.Buijs
4 Mai 2023

Heerlijk met zijn 3 en van gegeten. Goede smaken. En heel vriendelijke bezorger.

Marina
3 Mai 2023

Heerlijk, heerlijk, heerlijk!!! :)

S
2 Mai 2023

Geweldig net als altijd!

Natalie
29 April 2023
JC Jonker
27 April 2023

Bestelling geleverd mĂ©t pepers, terwijl duidelijk opgegeven zÓnder pepers

 in de prullebak beland dus
..

Ferdinand
26 April 2023

Dinsdagavond Poké-avond Olé Lekker gegeten

Roxanne
20 April 2023

Ik ben erg tevreden

Thomas
18 April 2023
Dina
15 April 2023
r de bruijn
15 April 2023

Kwaliteit is prima, alleen bezorging 20 minuten later dan beloofd. Verder prima

Nina
11 April 2023

Beste van Hoorn.

Ingrid Duijker
10 April 2023

Snelle bezorging op afgesproken tijd en goede kwaliteit....lekkere pokebowl

Omar
10 April 2023
T.L
7 April 2023

Smaak was heel Erg lekker, de gefrituurde garnalen mogen alleen knapperiger en ik vond de stukjes gefrituurde garnaal véél te grote vierkanten stukken waardoor je eigenlijk in vergelijking met de rest heel weinig had. Dat is wel beetje Jammer

Brendy
7 April 2023
RK
5 April 2023

Top! Super lekker alleen iets minder rode ui volgende keer! Snel klaar ook!!

Olddddd
5 April 2023

Heerlijk! Bestel hier graag, zowel afhalen als bezorgen al is afhalen wel sneller.

Fabian
4 April 2023

Wir bestellen bald wieder hier

Sander
2 April 2023

Wederom 45 minuten later dan via de dit gecommuniceerd, deze keer wel volledige bestelling, jammer want kwaliteit echt erg goed

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

A.M.Buijs
2 April 2023

Weer heerlijke vega sushi en de zeewiersalade ook top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thomas
31 MĂ€rz 2023
Janet
31 MĂ€rz 2023

Weer erg lekker maar helaas zonder de extra bestelde avocado

Dr. Ed
30 MĂ€rz 2023

Altijd lekker en super snel en vriendelijk bezorgd !

Astrid
29 MĂ€rz 2023

Het was heerlijk, de pokebowl met zalm. Alleen jammer dat het extra bestelde en betaalde zakje wasabi er niet bij zat. Zeker voor herhaling vatbaar mmmmmm

Eva
29 MĂ€rz 2023

Heerlijke sushi! Niet steenkoud maar lekker zoals het hoort

Rob
25 MĂ€rz 2023

Erg lekker en mooi op tijd geleverd.

JJ
23 MĂ€rz 2023
Chantal van Heusden
22 MĂ€rz 2023

Mijn favoriet voor sushi en pokebowls! Vers, lekker en voldoende.

Maureen
20 MĂ€rz 2023

Bestel erg vaak pokébowls bij Sushi & Poké House Hoorn. Bestellingen zijn altijd compleet en heerlijk. Ook als ik een opmerking er bij plaats met de vraag of iets veranderd kan worden aan het product wordt dit altijd gedaan en bij onduidelijkheden nemen ze contact op. Fijne toko!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dina
20 MĂ€rz 2023

De sushi is lekker zoals gewoonlijk.

Astrid
18 MĂ€rz 2023

2 pokebowls opgehaald en ze waren heerlijk. Voor herhaling vatbaar

Hugo
18 MĂ€rz 2023

Lekker eten, maar eten kwam een half uur later dan aangegeven

Solene Pop
12 MĂ€rz 2023

Wij bestellen hier vaker en tot nu toe geen enkel probleem gehad. Het eten is echt top en het smaakt heerlijk. Alleen hadden wij gisteren om 17:50 besteld en als bezorgtijd zo spoedig mogelijk aangegeven. We kregen ons eten pas om 20:05, en dat terwijl de verwachte bezorgtijd 18:55 was! Nu snap ik dat het druk was, maar ruim 2 uur wachten vind ik toch wel erg lang.

Kimberly
12 MĂ€rz 2023
Gary
12 MĂ€rz 2023

Delicious

Eva Veenma
11 MĂ€rz 2023

Erg zoete sushi rijst, droevige presentatie in verhouding zit in het menu echt heel veel California roll. Voor dit geld best teleurstellend helaas.

Krish
10 MĂ€rz 2023

Lekker en betaalbaar eten. Top service!

Groeneveld
10 MĂ€rz 2023

Bestelling vergeten te bezorgen. Gebeld en gevraagd of het dan nog warm zou zijn. Dit werd bevestigd. Toen onze bestelling werd bezorgd was alles koud zoals verwacht

Ans
10 MĂ€rz 2023

Het eten was heerlijk, jammer dat er geen stokjes of servetjes bij zaten.

jcjonker
8 MĂ€rz 2023
**
7 MĂ€rz 2023

Op tijd gebracht. Heerlijke pokebowl!

Elise
6 MĂ€rz 2023
Claudia jansen
5 MĂ€rz 2023

Super lekkere special Rolls besteld en gegeten tot de volgende keer

Rens
5 MĂ€rz 2023

Was echt lekker

Joy
3 MĂ€rz 2023

Altijd goed!

D. van de Graaf
27 Februar 2023

Altijd vers en altijd lekker..! Minstens 2 keer per maand

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martin
26 Februar 2023
Eva
25 Februar 2023

Snel bezorgd ! Heerlijke verse sushi

thomas
25 Februar 2023

Een snelle, enthousiaste, stralende bezorger en fantastische poké. Bedankt Sushi en Poké House Hoorn.

Bart
22 Februar 2023

Heerlijk en mooi op tijd geleverd

Thomas
21 Februar 2023

Dinsdag Poké-dag, altijd een succes

Ingrid Duijker
20 Februar 2023

Het was heerlijk. Alles lekker vers en die nieuwe bakjes vind ik echt een grote verbetering (maar dat had ik eerder ook al gezegd). Alleen had mijn man maar 2 garnalen in zijn pokebowl (dat zijn er meestal 4-5) dus dat was een beetje jammer.

Bob
18 Februar 2023

Heerlijke pokebowl!

Tobias
18 Februar 2023

Heb in het verleden beter gehad bij Poke House. Daarnaast moet ik nog 0,25€ cent pinnen na eerder online te hebben betaald voor een klein bakje gember op een bestelling van 36,00€

Marloes
17 Februar 2023

Bestelling stond keurig op tijd klaar, vriendelijke bediening.

Els
16 Februar 2023

Het was weer een heerlijke pokebowl! Altijd vers en goede verhoudingen!

Dennis Van Drempt
14 Februar 2023
Mo
9 Februar 2023
Wendy
9 Februar 2023

De spicey chicken was dit keer heel erg spicey. Verder prima

Miranda
9 Februar 2023

Was dressing vergeten dus de poke bowl was droge hap

Marta
9 Februar 2023

De “grote” pokebowl word steeds kleiner. Bowl was nu voor de helft vol!

Ferry
8 Februar 2023
Fam de Boer
6 Februar 2023

Altijd goed!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Emma
6 Februar 2023

Goed rekening gehouden met mijn glutenintolerantie

Andre
6 Februar 2023

Zoals altijd: prima!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rina
3 Februar 2023

Heerlijke pokemon salade gegeten. Supervers en keurig op tijd bezorgd.

Mira
2 Februar 2023

Wasabi noten of een mix van noten, Thomas, dat is ook lekker in een pokebowl. Trouwens , Sushi & Poké House heeft fantastische bowls Vanavond ook weer lekker gegeten

Ruda
2 Februar 2023

We miste de eetstokjes

Anna
29 Januar 2023
Hendriks
29 Januar 2023

De sushi was nogal grof. Niet fijn; de stukken zijn te groot om in Ă©Ă©n keer in je mond te stoppen. Mag wel iets kleiner de volgende keer

Wendy
28 Januar 2023

1e keer besteld en super goede ervaring. Goed gevulde poke bowl. Zeer smaakvol

Appelman
27 Januar 2023

De zeewier om de sushi was enorm taai. Bij de handroll konden wij deze niet eens doorbijten, ontzettend zonde.

Thomas
25 Januar 2023

Kikkererwten, zoete aardappel , tempeh,.. Wat zou een alternatief voor tofu kunnen zijn? De poké bowls zijn heerlijk, maar voor vis en vlees zijn er , behalve tofu, vast wel meer lekkere alternatieven. Wie heeft een suggestie ?

Edgar
24 Januar 2023
Dekker
24 Januar 2023
Ingrid
22 Januar 2023

De beste poke bowl in Hoorn! Deze keer zaten niet alle bestelde groenten in mijn bowl maar dit is de eerste keer en ik bestel heel vaak. Een een foutje kan gebeuren

Sanne
20 Januar 2023

Heerlijke sushi en snel bezorgd!!

T. Koomen
19 Januar 2023

Ik had een poke bowl besteld met de helft poke sla en een helft sushi rijst. Dit er als opmerking bij genoteerd. Maar alleen geen sla gekregen. Daarom 4 sterren en geen 5. Verder was het heerlijk!

F
17 Januar 2023

Eten was oké, bezorgen erg lang. geschatte bezorgtijd was 45 minuten, echter pas na 80 min ontvangen. Voor een dinsdag echt veel te lang.

Ingrid Duijker
15 Januar 2023

Echt een hele grote verbetering dat de pokebowl nu in een kartonnen bakje geleverd wordt. Het eet veel prettiger!! Super !! Heerlijk gegeten!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Brasser
14 Januar 2023

Heerlijke pokeball gegeten!

andre
13 Januar 2023

gewoon goed

Danielle
8 Januar 2023
Rom
8 Januar 2023
Fenna
6 Januar 2023
S
4 Januar 2023

Heerlijke poke bowls, altijd lekker.

Thomas
1 Januar 2022

En ook in 2023 smaakte de Poké bowl weer fantastisch

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anita
1 Januar 2022
Shannie
31 Dezember 2022

Altijd mijn favoriet!

Lars
30 Dezember 2022

Hier gaan we gauw weer bestellen

Frank
25 Dezember 2022

Zoals vanouds weer top!! Hier rijden we graag voor heen een weer vanuit Medemblik.

Esther
23 Dezember 2022

Normaal gesproken altijd tevreden, maar helaas nu niet. Ben ziek geworden van de sushi, duidelijk voedselvergiftiging. Ik denk dat het de tonijn was, die smaakte vreemd. Heb al snel besloten niet alles te eten, maar helaas toch ziek geworden. Ik bestel hier nooit meer.

Annemiek
23 Dezember 2022

Heerlijke sushi! Snel bezorgd!

Thomas
21 Dezember 2022

Eigenlijk zou je bij tijdstip van bezorging ook moeten kunnen aangeven dat dit niet zoveel uitmaakt. Al dat gehaast hoeft voor ons niet.

Jayne
20 Dezember 2022
Hagemann
17 Dezember 2022

Top heerlijk

Mink
16 Dezember 2022
van Veen
16 Dezember 2022

De kwaliteit is goed, lekker van smaak. Ondanks kou en gladheid toch tijdig bezorgd. Top!

AyađŸŒč
15 Dezember 2022
Kamer
15 Dezember 2022

Altijd lekkere eten en vriendelijke mensen!

Veeken
15 Dezember 2022

Was weer heerlijk

Perry
13 Dezember 2022

Had kip maki besteld maar kreeg zalm beetje jammer

Tip
13 Dezember 2022
C Berkenbosch
13 Dezember 2022

Precies op tijd

mariet de Haan
11 Dezember 2022
Sanne
10 Dezember 2022

Heerlijke pokébowl en bezorging netjes op tijd. Altijd dik tevreden hier!

Linda
3 Dezember 2022

Sushi is altijd top en ik betreur jullie personeelstekort, maar de bestelling kwam een uur tekort, een deel was vergeten en alle warme gerechten waren koud. Niet lauw, koud. Als er personeelstekort is moeten jullie een bestelstop inlassen. Zonde als vaste tevreden klanten weglopen.

Lydia
3 Dezember 2022

Om 17.00 uur besteld voor bezorging om 18.30 uur. Bestelling kwam om 19.00 uur wegens personeel tekort, je verwacht dan dat het goed te plannen is als anderhalf uur vooraf de bestelling is gedaan. Onze loempia's waren koud, dat was jammer. Voor de rest heerlijk gegeten.

Stéfanie de meijer
3 Dezember 2022

Trouwe sushi liever hebber van Sushi en Poke, wat ons betreft de beste in Hoorn, helaas duurde de levering gister wel echt te lang. 18:10 besteld (zsm) en 20:10 geleverd ipv de aangegeven 19:15 .

N. YUKI
2 Dezember 2022

Milk was prima Loempia was helemaal niet lekker. Niet vers.

Dr. Ed
29 November 2022
josm
28 November 2022

ik heb wel eens beter gehad. weinig smaak, en het duurde lang voor ik mijn eten had

Andre
27 November 2022

De bestelling was door ons geplaatst via de duidelijke web site voor afleveren 19:00 En werd ons om 13:30 bevestigd. Werd echter om 19:20 bezorgd.

Brendy
24 November 2022
Ashley
19 November 2022

We bestellen het best vaak omdat het echt lekker is! Helaas zat er nu plastic in mijn sushi! Best wel een tegenvaller!!!

Tesla
17 November 2022

very tasty

Morris
15 November 2022

Dat is echt wel lekker eten van dit restaurant

Nathalie wulf
15 November 2022

Heerlijk gegeten en snel bezorgd door vriendelijke jongeman

Thomas
13 November 2022
Brendy
12 November 2022
Brendy
7 November 2022
Janet
7 November 2022

Zoals altijd heerlijke pokebowl. Vriendelijke bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anoniem
7 November 2022
Frank Willemse
6 November 2022

Ik had wel 2 hele cherrytomaten in mn pokebowl

Thomas
2 November 2022

Eten en bezorging prima en Poké bowls nu in kartonnen bakjes, extra ster voor Sushi&Poké House Hoorn

Trudy
30 Oktober 2022

Het is heerlijk eten en de bezorging is op tijd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerald
30 Oktober 2022
Jolie
29 Oktober 2022

Vriendelijke bezorger, alles was tiptop in orde. Genoten van mijn eten en drinken. Bedankt!

R Groot
29 Oktober 2022

Keurig op afgesproken tijd . Netjes verpakt en goed van kwaliteit .

Mitch
28 Oktober 2022
Rob
27 Oktober 2022

Goed zo als altijd , alleen anderhalf uur wachten vind ik te lang.

Jeffrey
27 Oktober 2022

Erg lekker, maar de pokebowl was niet compleet. Er misten diverse ingrediënten waar wel voor was betaald.

Ying
26 Oktober 2022

Wat fijn dat je zelf de poke bowls kan samenstellen en ze zijn lekker ook! En de bubble tea ook!

jcjonker
26 Oktober 2022
Ingrid Duijker
25 Oktober 2022

Pokebowls waren heerlijk, maar de aflevertijd was dramatisch....3 kwartier later dan afgesproken

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

van Wamel/ Richter
24 Oktober 2022
jcjonker
18 Oktober 2022
Jacqueline
18 Oktober 2022

We bestellen regelmatig een zelf samengestelde pokebowl bij jullie maar deze keer was toch wel de slechtse. Dubbele teriyaki saus besteld, naar er zat weinig in. De hoeveelheid zalm was minder dan normaal en ook de avocado zat minder van in. De pokebowl is fors duurder geworden en dat snap ik gezien alle prijsontwikkelingen maar dan verwacht ik wel dezelfde vulling. Jammer.

Joy
16 Oktober 2022
Danielle
16 Oktober 2022

Was weer heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Brendy
14 Oktober 2022
Nathalie
12 Oktober 2022

Delicieux

Thomas
11 Oktober 2022
Sjen
10 Oktober 2022

Fantastisch!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Oele
10 Oktober 2022
Lisette Nannings
9 Oktober 2022

Bezorging was wat later dan gehoopt maar de heerlijke verse vegetarische pokĂ©bowl maakt het wachten zeer de moeite waard 💚

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heleen
9 Oktober 2022

Het was heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lotus
9 Oktober 2022
Ilona
5 Oktober 2022

We zijn vaker erg tevreden geweest, de porties zijn altijd erg ruim en ook vers. Deze keer hebben we erg lang op de bestelling moeten wachten. Kan gebeuren, maar deze keer had ik de indruk dat de krokante garnalen al wat langer geleden waren bereid, ze waren droog en taai en echt niet lekker. De rest overigens was overigens wel lekker!

Gijs
4 Oktober 2022

echt wel lekker !

Ella
3 Oktober 2022

Heerlijk eten en perfect op tijd bezorgd. đŸ‘đŸœđŸ‘đŸœđŸ‘đŸœ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dionne
2 Oktober 2022

Lekker eten en altijd vers , aardige werknemers !

Eva
1 Oktober 2022

Super verse sushi, snelle bezorging .. aanrader !

Daan
29 September 2022

Normaal haal ik het, werk er vlakbij, maar nu even een keer bezorging. Heerlijk voor de echte niet vis liefhebber. Genoeg keus.

Elles
27 September 2022

Bestel altijd pokebowls bij jullie. Heerlijk! Snelle service. Deze ene keer een min punt bij de grote bowl extra kip besteld, maar er zat weinig tot geen kip in de bowl. Ook extra soja saus besteld, maar helaas geen extra gekregen. Goed vertrouwen dat de bestelling volgende keer weer in orde is zoals altijd.

Olivia
24 September 2022

Kunt u ook olijven als keuze bij de poké bowl aanbieden? Was weer 10 sterren, hoor..

Jeroen Ligthart
23 September 2022

Altijd stipt en goede verse kwaliteit. Het enige adres waar wij sushi durven bestellen in Hoorn!

Marleen
23 September 2022

Normaal erg tevreden, maar nu had ik de tijd 18.30 aangeklikt, ik had om 16.00 besteld en het eten kwam pas om 19.10 binnen en dat is gewoon jammer. Boven op het feit dat het bakje echt flink door elkaar geschud was. Maar het meest jammere vond ik dat ik een euro extra betaal voor avocado en dat deze niet in mijn bestelling zat.

Thomas
22 September 2022

Eten prima, bezorging mooi op tijd en ook nog een sympathieke bezorger, dus snel nog een keer bij Poké Huis Hoorn bestellen

Nova Vlaar
20 September 2022

Hele lekkere pokebowls en sushi. Het is vers eten en ziet er goed uit. Bestel altijd hier en is nooit verkeerd.

Sydney
18 September 2022

Altijd goed 👍

Judith
17 September 2022
Martijn Smit
16 September 2022

Lekker! En op tijd! đŸ‘đŸ»

Paul
12 September 2022

Uitstekend!

Esmee
12 September 2022

Eten is altijd heel lekker. Ik bestel hier vaak, maar vergeten wel eens m'n drinken erbij te doen. Ze komen het later wel brengen als ik bel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maurits
10 September 2022

Op tijd komen is probleem. Heel vreemd, want Slijs komt altijd op tijd en die moeten zelfs pizza’s maken.

Jeroen
10 September 2022

Een van de weinige plekken waar altijd gewerkt wordt met verse ingrediënten én waar het altijd lekker is.

Wokke
9 September 2022

Ik lees overal dat de bezorging te lang duren nu kwam de bezorging exact op de tijd die aangegeven was. Producten waren vers en het eten was geweldig!

Milan
6 September 2022

l e k k e r

Jarno
4 September 2022

-item in bestelling ontbrak -vriendelijke bezorger, sneu voor hem dat hij opnieuw moest komen om het ontbrekende item alsnog te bezorgen -tip: beter controleren dus voordat het naar de klant gaat

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

D.
4 September 2022

Heel goed dat jullie vooraf telefonisch melden dat het iets later wordt door een storing! Vriendelijke medewerkers

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.



2 September 2022
Xavier
1 September 2022

excellent, verrukkelijk

Liam
30 August 2022

Gezond en lekker. Top bezorger

M
29 August 2022

De poke bowl was weer heerlijk!

Thomas
28 August 2022
Lotte
28 August 2022

Mango was zacht en het was telaat klaar toen ik daar aankwam. Ooo was de sushi te groot om in 1 x in je mond te stoppen. De pooe bowl was wel lekker.

Brendy
26 August 2022
/////////
26 August 2022

Het eten was echt heerlijk! Alleen onze bestelling kwam pas 1 uur later aan dan het originele bezorgingstijd!! Erg slecht!! Je krijgt ook geen berichtje binnen ter informatie helemaal niks! Doordat het eten ook pas zo laat aankwam was het warme eten al sompig aan het worden echt zonde

Anita
25 August 2022

Mooi op tijd, kwaliteit natuurlijk weer top. En de bezorger die overwerkt om onze bestelling af te leveren. Onze dank is groot.

Jelmer
25 August 2022

Ik begrijp dat als het druk is dat de bestelling langer op zich laat wachten, maar 2 uur wachten op 2 pokebowls is wel lang. Daarnaast ontbraken er ook extra bijgestelde toppings zoals de gefrituurde garnalen.

Brendy
25 August 2022
Perry
23 August 2022

Super lekker zoals altijd gaan zeker vaker bestellen

Tara
20 August 2022
Jarno
18 August 2022
Hayley Iserief
17 August 2022

Heerlijk eten lekkere keuze en snelle bezorgen

Tba
16 August 2022

Het was heerlijk! Op tijd bezorgd!

Inge
13 August 2022
Ingrid Duijker
13 August 2022

De pokebowls waren slap en warm. De mango leek wel snot. We zijn dit niet van jullie gewend. Ze zijn altijd lekker vers.

Lotte
13 August 2022

Beste sushi van Hoorn! Vooral de poké bowls zijn hier favoriet: zelf samen te stellen, makkelijk te eten en goede prijs! Aardige eigenaren en medewerkers, ook de bezorging is lekker vrolijk en vlot.

Marion
12 August 2022

De poke bowl was zoals altijd weer heerlijk!

K.
10 August 2022

Heerlijk vers en gezond, snel bezorgd!

GERRIT NOOIJ
7 August 2022

Ik ben de Poke bowl beter gewend : van alle toevoegingen weinig. Amper rode kool en rode ui. Rijst proefde niet echt vers. Volgende keer weer als normaal !

Amanda
5 August 2022

Heerlijke Sushi! We bestellen hier altijd! Veel keuze en super vers. Enige nadeel is dat ze niet in de Beemster bezorgen haha. Maar afhalen is ook goed te doen

Maaike
5 August 2022

Was weer heerlijk en lekker snel bezorgd en dat op vrijdagavond

Jeroen Verdonk
4 August 2022

Een geweldige bezorger

Mandy
3 August 2022
jcjonker
2 August 2022
Bos
1 August 2022

Om 15:00 besteld voor 17:00 bezorging omdat mijn vrouw rond 18:15 weer naar haar werk moest. Helaas pas 17:45 bezorgd. Eten was wel weer heel goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

L
31 Juli 2022

Heerlijke pokebowl!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Smit
30 Juli 2022
Pim
30 Juli 2022

Super lekker!

M
30 Juli 2022
Sophie
30 Juli 2022

Onze complimenten, wij bestellen gauw nog een keer !

Steven
30 Juli 2022

Lekkere poké bowls ; groot voordeel dat je zelf de bowls kunt samenstellen. Alles vers en in de goede hoeveelheid. Ook nog mooi op tijd bezorgd.

E.
30 Juli 2022
Zemina
30 Juli 2022

Wij hadden 2 pokĂš bowls zalm besteld en deze leken niet helemaal vers. De Avocado had bruine plekken en smaakte niet goed. Heel weinig zalm te vinden ook. Heb hier voor het eerst besteld maar is niet voor herhaling vatbaar. Jammer, want we hadden er echt trek in.

Desiree
28 Juli 2022

Passievrucht bubble tea was lekker - gelukkig niet al te zoet. Sushi prima. Ik kwam voor de 3e keer bij sushi & poké house, en personeel kende me al bij naam. Tof

Zoë
28 Juli 2022

Altijd geweldige poké bowls met perfecte levering!!

jcjonker
27 Juli 2022
M
26 Juli 2022

Love the tea đŸ€€

Wietske
26 Juli 2022

Supersnel bezord en smakelijk. Minpuntje is dat de nori (zeewier) niet helemaal rondom zit.

Loraine
25 Juli 2022
Lamers
24 Juli 2022

Geen opmerkingen, het was goed van smaak en kwaliteit voor mij! bezorging op tijd! top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Desiree Kool
23 Juli 2022

Makkelijk te bestellen, vriendelijke bediening, bestelling stond op tijd klaar, tea en pokébowl lekker.

Lin.
21 Juli 2022

Heerlijk eten. Keurig bezorgd op gevraagde tijd.

T.
20 Juli 2022

De gefrituurde producten+ de kip in de poke bowl waren erg taai dit keer. Proefde allemaal niet vers helaas, niet gewend van pokė house.

Fenna
20 Juli 2022

Iz gud👌👌👌

Thomas
16 Juli 2022
Renate Groot
15 Juli 2022

Sojasaus en stokjes ontbraken helaas

jcjonker@sjc.nl
14 Juli 2022
Christa Bruin
14 Juli 2022

Eten was super lekker, maar ik had het besteld op afhalen 12:30 en ik heb uiteindelijk ruim een kwartier moeten wachten tot het klaar was.

Fenna
12 Juli 2022
Thomas
9 Juli 2022

Wij zijn erg blij met Sushi & Poké House Hoorn. Vandaag ook weer heerlijk gegeten.

Vriend
8 Juli 2022

We hebben al een aantal keer besteld en er wordt altijd later bezorgd dan aangeven en zo snel mogelijk.. is dan vaak later dan de vroegste tijd die je nog kan kiezen. De bezorger is vriendelijk en het eten is van goede kwaliteit.

Janerie
8 Juli 2022
G. Lamers
7 Juli 2022

Zeer tevreden, kwaliteit, smaak en service. Echt lekker!

F. Prudon
4 Juli 2022

Had de verkeerde boba balletjes maar voor de rest was alles naar wens.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hayley
3 Juli 2022

Heerlijke sushi altijd vers en lekker optijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Xxxx
2 Juli 2022

Bezorging wel later dan aangegeven. Bestelling ruim vantevoren geplaatst.

Remco
30 Juni 2022

Ik haal hier af en toe een poke bowl en elke keer smaakt hij nog lekkerder! Super service en vriendelijke medewerkers!

Fenna
27 Juni 2022

Lekkere pokebowls, maar wel jammer dat ze kleiner zijn geworden :'( De bezorging liep iets uit dan wat de aankomsttijd was die was aangegeven maar verder ging het prima en was het eten oke.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Neefjes
27 Juni 2022

3 kwartier later als de afgesproken tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anna
27 Juni 2022

Blij met deze (gezonde) aanwinst op de bezorgmaaltijdmarkt: de poke bowls zijn lekker, vers, goed gevuld en steeds prima op tijd en vriendelijk bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

S scherm
26 Juni 2022

Helaas geen stokjes en 1 doosje door het doosje verspreid dat was een zootje

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Natalie
26 Juni 2022

Weer erg lekker en goed gevuld 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lis Karsten
25 Juni 2022

SUPER lekker, snel weer bestellen om meer uit te proberen 😃

M
25 Juni 2022
A.Guijs
24 Juni 2022
Ashley
23 Juni 2022

Jammer dat jullie later aankwamen dan aangaven. Jullie hadden kunnen bellen dat het druk was. Dan hadden wij het geweten. Jullie belden bij de buren aan. Ik moest er zelf achteraan om toch mijn eten te krijgen. Eenmaal 5 min aan tafel kreeg ik het bericht dat jullie onderweg waren. Volgens mij ging het vanavond niet helemaal goed!

-
23 Juni 2022

Zeer teleurgesteld met de tapioca bubble tea. Het is geen tapioca, maar gewoon jelly. De rainbow jelly vond ik wel lekker, maar de tapioca was gemaakt van onaangename stevige jelly bolletjes. Dit was absoluut niet wat we hadden verwacht toen we dit bestelde. Ik had de baas gesproken en kreeg hierop als antwoord dat ze een goedkope tapioca via een groothandel hebben ingekocht omdat de normale tapioca niet lang houdbaar is. Dit klonk echt als een waardeloze excuus want er zijn ook instant tapioca bolletjes te koop die makkelijk te bereiden zijn en veel beter smaken. Kwa smaak van drinken is het wel okay, maar er zijn wel betere te verkrijgen in andere steden. De bubble tea is hier ook duurder dan de bekende bubble tea zaken. Voor deze prijs-kwaliteitverhouding is het niet echt waard. Daarnaast is online de suikerhoeveel heel raar aangegeven. Zonder suiker was zoet genoeg en bevatte dus al suiker. De 'minder suiker' was te zoet en geen idee wat er is gebeurt met de 'normaal' hoeveelheid s

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Sushi & Poké House

Wij danken deze anonieme schrijver voor de beoordeling van onze bubble tea. Toen u ons op zondag ( ! ) belde , om uw beklag te doen over de geleverde tea, was het druk in de zaak. Misschien is daarom onze reactie niet goed bij u overgekomen. Omdat u ons woorden in de mond legt die wij niet uitgesproken hebben, krijgt u van ons alsnog een weerwoord. Wij betrekken onze tapioca van een gerenommeerde leverancier die bekend staat om de kwaliteit die hij levert. Deze tapioca is gezonder en langer houdbaar dan de zgn "normale " tapioca. Hiervoor betalen wij niet minder, maar juist meer! Dus uw opmerkingen over wat de "baas" gezegd zou hebben zijn onjuist. Dat is dan bij deze rechtgezet.

Esther
21 Juni 2022

Helemaal niks op aan te merken! Tiptop in orde, vers en superlekker

marco cancillo
20 Juni 2022
J.
19 Juni 2022

De rijst plakte dit keer niet goed en sushi viel constant uit elkaar. Heel irritant!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ilona
18 Juni 2022

Er was iets fout gegaan met de bestelling maar onmiddellijk verholpen! Hele goede service en lekker eten!

Barbara de Hoog
17 Juni 2022

Geweldige sushi! Echt heerlijk, niets meer aan toe te voegen.

Kevin
16 Juni 2022
Marije
15 Juni 2022
Ismael
14 Juni 2022

Vandaag minder lekker als ik gewend ben, maar over het algemeen is het van goede kwaliteit .

Robin
13 Juni 2022

duurde 2 uur voordat het bezorgd was. Kip was koud en mango slijmerig en leek op puree

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Carmen
12 Juni 2022

Eten was prima niet speciaal ofzo alleen ruim half uur te laat niks te horen gekregen meerdere keren geprobeerd te bellen maar werd niet opgenomen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nico
12 Juni 2022

De bowls met zalm en tofu werden supersnel bezorgd en de kwaliteit was top zoals we gewend zijn.

Eva
11 Juni 2022

Heerlijke sushi, ruime portie komkommer en boontjes. Was mijn eerste bestelling maar zeker niet mijn laatste.

Fenna
10 Juni 2022

very good very nice

Ellen
9 Juni 2022

Pluspunten: het eten was heerlijk van smaak, zeer goede kwaliteit. Verbeterpunten: bezorger was redelijk laat en er zaten helemaal geen stokjes bij de bestelling. Als je je pokebowl met een vork moet eten, dan mis je wel een stukje van de beleving zeg maar


Guus Brouwer
6 Juni 2022

Snel bezorgd en nog warme rijst na 9 uur in de regen top. Wel waren de porties volgens mij kleiner dan 1/2 jaar geleden. Kan dit kloppen ?

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marije
6 Juni 2022

Ik bestel nu al sinds de opening pokebowls, omdat je bijna nergens anders zo’n gezonde hap kon vinden. Altijd heel tevreden geweest. De afgelopen maanden zit er echter steeds meer rijst in de porties en minder ingrediĂ«nten, terwijl deze wel duurder worden. Erg jammer. Ik hoop dat dit ooit nog wordt aangepast, anders maak ik ze nog liever zelf.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karel
5 Juni 2022

Goede Poke Bowl, goede hoeveelheid ingrediënten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nicole
5 Juni 2022
Sab
5 Juni 2022

Heerlijk zoals altijd!

Thomas
2 Juni 2022

Lekker gegeten!