Reviews from Sushi & Poké House Hoorn

Recent reviews

5.0
Rens
13 May 2022

Drie keer besteld. 1x keurig op tijd 1x bestelling vergeten 1x half uur later dan geplande tijd

Manon
12 May 2022

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd. 👍🏻

Dave
11 May 2022

Good food

Lotte Haster
6 May 2022

Was weer top!

Brendy
4 May 2022
Thomas
4 May 2022

erg lekker!

Lisa
4 May 2022

Super lekker gegeten, en de bezorger Pepijn is de beste 🤩!

So Jung
30 April 2022
Gert
28 April 2022

Eten ok. Timing minder …

Anoniem
28 April 2022

Poke Bowls waren weer top! Bezorging duurde (bijna twee uur) erg lang.

Thomas
26 April 2022

Weer niets te mekkeren. Eten erg lekker . En wat een geweldige bezorgers heeft Sushi & Poké House Hoorn !

'M.
26 April 2022

Snelle bezorging. Heerlijke poke bowl!!

Heleen parmentier
23 April 2022

Heerlijk gegeten en uitermate tevreden over de bestelling die heel snel werd gebracht en dat op zaterdagavond 👍🏻👍🏻👍🏻

Schouten
23 April 2022
RJM
23 April 2022

Deze keer heel veel rijst en weinig ingrediënten die aangegeven waren

Brendy
20 April 2022
G.Reus
19 April 2022

Prima kwaliteit!

Annemieke
16 April 2022

Heerlijk

Mees
16 April 2022

Goede service

Renate
16 April 2022
I.
16 April 2022

Helaas was de sushi niet te eten, geen smaak aan. Jammer

Ana Borges
12 April 2022
Ingrid
11 April 2022
Manja
10 April 2022
William Bakker
9 April 2022
Flower
8 April 2022
Maria
6 April 2022
Velder
6 April 2022
Laura
4 April 2022

Erg lekker weer!! Heerlijk vers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Judith
3 April 2022

We hebben heerlijk gegeten!

JC Jonker
2 April 2022

de “kip” was zuinig en zo goed als niet verwerkt in het gerecht, wij zijn beter gewend van uw bedrijf….jammmer!

Oorthuis
2 April 2022

Genoeg keuze maar vooral belangrijk: erg smaakvol en goed bereidt. Sommige boxen lijken wat op elkaar...wij zien erg graag een surf en turf op de kaart komen in de toekomst!! Sushi met vis en sushi met vlees🥰

.
31 March 2022
Maddie
31 March 2022

Op een doordeweekse dag RUIM 1.5 uur moeten wachten op een bestelling die we al extra vroeg hadden gemaakt, met reden. Na 1.5 uur tijd toch gebeld waar de bestelling bleef waarbij aan de telefoon werd verteld dat ze nog 10 andere bestellingen moesten bezorgen.. Resulteerde in een gedeeltelijk koude bestelling. Avocado was overrijp en de extra kip die ik erbij had besteld waren letterlijk 3 kleine stukjes voor €1. Dit was echt een deceptie van onze bestelling, een kortingscode van 10% voor een volgende bestelling werd ons gegeven als compensatie. Netjes was geweest meteen 10% korting op deze bestelling te geven. Klant minder en slechte mond op mond reclame. Zijn genoeg andere sushi zaken hier in de buurt.

Sterf
30 March 2022

Verschil tussen de kleine en grote pokebowl is best groot

Brendy
29 March 2022
Ingrid Duijker
29 March 2022

Alles was weer perfect😃

Henri
28 March 2022

Was weer lekker.. jammer dat het een half uur later bezorgd werd dan eerder aangegeven

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Xaviera
26 March 2022

Haar netjes aan doen er zat een haar in mijn eten

O ❤️ A
25 March 2022

Lekkerste sushi van hoorn

Hans Wessels
25 March 2022

Inmiddels vertrouwde kwaliteit. Klein dingetje is de stempels. Bij bezorging werkt dat niet goed.

Robyn
23 March 2022

Snelle bezorging, eten vers en smakelijk. Precies goede verhoudingen.

Ingrid Kruyssen
23 March 2022

Heerlijk eten!

Rïky bijleveld
17 March 2022

Was weer heerlijk.

A.M.Buijs
17 March 2022

Weer heerlijke vega sushi. Ook de zeewiersalade weer top.

Gerald
15 March 2022

Zeer tevreden, smakelijke combinatie

Diana
14 March 2022

Altijd vers, nergens beter in Hoorn dan bij Sushi & Poke House! Vooral de tiger en dragon roll zijn zo goed! Die mogen nooit meer uit het assortiment ;-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christian
13 March 2022

Vriendelijke bezorger die ruim op tijd was. De bestelling klopte ook en de sushi was erg lekker!

Renate
12 March 2022

Smaakvol en netjes ingepakt meegekregen

H
11 March 2022

Een half uur later dan gemeld.

Emma van Etten
11 March 2022

De sushi was heerlijk! Ik had als opmerking erbij gezet dat ik geen stokjes, sojasaus en wasabi wilde omdat ik dit zelf had en niks zomaar wil weg gooien en dit hebben ze ook niet gedaan. Ik had als aflever tijd half 6 gekozen en om iets voor half 6 werd ik netjes gebeld met de mededeling dat ze het erg druk hadden en dat het dus iets langer zou duren, erg fijn zodat ik weet hoe het met mijn bestelling ging.

S.Hopman
6 March 2022
Pauline
6 March 2022

Super lekker! Tigermaki helemaal de bom en de wasabi mayonaise ook! Gisteren waren ze optijd meestal duurt het wel iets van 45min! Heb heerlijk gegeten.

Brendy
4 March 2022
Manon
3 March 2022

Er werd keurig gecommuniceerd dat het druk was en dat de bezorging tien minuten later kon zijn. Het was erg lekker en helemaal naar wens zoals aangegeven in de bestelling.

Deveney Klerk
2 March 2022
Tomsco Osser
2 March 2022

De poké bowls waren super! Ik werd daarnaast per mail netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling dus ik wist precies wanneer de bestelling aan zouden komen, en dat klopte. Top!

Tempelsteeg
27 February 2022
Anoniem
27 February 2022
Eric Molenaar
27 February 2022

Eentonig misschien, maar altijd prima en altijd op tijd

J. van Putten
26 February 2022

Super snelle bezorging! Goede kwaliteit voor redelijke prijs. Verse producten en veel keuze. Poké(s) in bowl beetje te zuinig…

Claudia jansen
23 February 2022

Super lekkere speciale Rolls Ik kom er speciaal voor naar Hoorn

Laura
21 February 2022

Zoals altijd heerlijke poke bowl! De auto deed t niet waardoor het eten wat later was. Arme bezorgster helemaal op de fiets hierheen. Volgende keer haal ik het wel gewoon hoor. Bedankt!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jasmijn
20 February 2022
Familie de Boer
20 February 2022

Heerlijke sushi de familie schaal gaat op tot de laatste kruimel

Brendy
17 February 2022
Joost Kouwenoord
16 February 2022

Was weer zoals altijd top!!

Thomas
16 February 2022

Hevige regenbuien en een drijfnatte bezorger die mooi op tijd heerlijke poké bowls aflevert. Onze waardering is groot!

Brendy
12 February 2022
Ruda
8 February 2022

Was heerlijk

Ayse
8 February 2022

Alles was heerlijk, netjes ingepakt en goed bezorgd. We hebben genoten!

Elles
6 February 2022

Het was heerlijk! Vers en smakelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ed
6 February 2022
Loes
6 February 2022
Jeroen
5 February 2022

Heerlijke sushi! Wij wilden graag glutenvrije sushi en daar zijn we erg goed bij geholpen . Ze weten wat ze doen en denken mee!

Henri
4 February 2022

Het was weer erg lekker en keurig op tijd

Rocan
2 February 2022

Volgende keer mag wel wat minder rijst

Isabel
31 January 2022
Linda
30 January 2022

Altijd hele vriendelijke bezorgers. Heerlijk vers eten, rijk gevuld,goed in verhouding.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tim
29 January 2022
Peter Wybenga
26 January 2022

Nog nooit zó snel een bestelling ontvangen. Vervolgens was ook de kwaliteit meer dan uitstekend. Complimenten, super goed!

Han van Empel
26 January 2022

Was weer op alle fronten fantastisch. Heerlijk.

Robert
22 January 2022

Wel iets later dan gepland. Maar verder perfect.

Valerie
22 January 2022

Heerlijk eten!

Christa Theuns
22 January 2022

Was heerlijk!!

Anna
22 January 2022

Bijna 2 uur op mijn eten gewacht en de sushi viel uitelkaar!

Melle
21 January 2022
Lisa
19 January 2022

Was heerlijk!

Miranda
18 January 2022

Was weer heerlijk en vers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ingrid
16 January 2022
Mar Punselie
14 January 2022

Altijd lekker en vers

Monique
13 January 2022
RB
13 January 2022

Snelle bezorging en de sushi is erg lekker en vers! Pokebowls zijn hier ook erg goed.

Hans Wessels
10 January 2022

Het was weer supervers en smakelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Astrid
10 January 2022

Heerlijke poke bowl met zalm alleen was het veel rijst met weinig iingrediënten. Er zat ook geen avocado in helaas. Desondanks ga ik ze een herkansing geven:) Het werd keurig op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Top!
10 January 2022
Danja Held
9 January 2022

Snel te bestellen door duidelijke website, goede updates van de bestelling, vriendelijke bezorger, lekker eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S.Hopman
9 January 2022
Inge
8 January 2022
Han van Empel
8 January 2022

Zoals elke keer weer fantastisch. Heerlijke poke bowl. Aanradertje.

Brendy
7 January 2022
-
7 January 2022
Dionne
5 January 2022

Altijd heerlijk, Poke house is onze favo,! Dragon maki vind ik heerlijk en mijn man is meer van de geflambeerde zalm... geen op en aanmerkingen,, ga zo door!

Sjon Dekker
4 January 2022
Ilona Papo
4 January 2022

Na 20 minuten al bezorgd, echt super snel! En heerlijk gegeten :)

Ron
3 January 2022

Keurig op tijd en lekker gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bouwer
2 January 2021

Nog nooit klachten gehad wat betreft de kwaliteit van de poke-bowl. Maar dit keer was ik niet blij! De poke-bowl was ook echt een rommeltje (leek niet vers!). Maar wat betreft de mango….die was echt heel slecht! Het leek wel snot Heb ook gelijk gebeld…. “Mevr, u krijgt de mango vergoed”

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J. Kroon
1 January 2021

Wij zijn altijd erg tevreden.

Beatrice
30 December 2021

Heerlijk en vers. Met zorg klaargemaakt.

Ingrid Duijker
26 December 2021

Heerlijke verse producten!

Brendy
25 December 2021
Inge
24 December 2021

Bezorging duurde dit keer iets te lang (bijna 50 min later dan de opgegeven aankomsttijd) maar het eten is het zo waard! Lekkerste sushi van Hoorn naar mijn mening!

Lakenman
23 December 2021

Altijd lekkere sushi. Vriendelijk contact. Ze bellen netjes wanneer het wat later wordt met bezorging.

Szabina
22 December 2021

Heerlijke sushi!! Alles is top!

Lotte
22 December 2021

Keurig optijd gebracht! Sushi was weer heerlijk.

Maarten
21 December 2021
Thomas
19 December 2021

BEDANKT !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anna
17 December 2021

Iets later bezorgd maar hierover geïnformeerd. Heel klantvriendelijk en lekker

Brendy
16 December 2021
H. van Empel
16 December 2021

Heerlijke poke bowl!

M
15 December 2021

Heerlijke poke bowl!! En keurig op tijd bezorgd.

Claire Sturm
13 December 2021

Sushi weer heerlijk en vers, ik had voor het eerst een poke bowl, erg lekker. Tip: nummers op het papieren menu ook opnemen in online menu op website!

Hendriks
13 December 2021

Beste sushi in de omgeving. De bezorgtijd laat echter bijna altijd te wensen over. Bezorger kwam deze keer 45 minuten later dan gekozen bezorgtijd. Om 17.45 uur een e-mail dat de bezorger onderweg was en dan nog duurt het een half uur. Dat wekt ondertussen enorm veel irritatie op.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anouk
12 December 2021

Heerlijk gegeten, bezorging volgens aangegeven tijdsplanning

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Klant1
11 December 2021

Het was op tijd bezorgd, het was lekker.

Brendy
8 December 2021
Claire Sturm
5 December 2021

het was heerlijk, online besteld, stond klaar, kakelvers, dank!

van den Berg
4 December 2021

Kwaliteit en smaak uitstekend. Wat minder rijst in de pokebowl en meer verse ingrediënten.

Niels Klasing
4 December 2021
K.
4 December 2021

Vaker besteld, lekker eten, de bezorging is op tijd. zeker voor herhaling vatbaar.

FHofland
29 November 2021

Graag wat meer variatie bij de bestelling voor 2personen.Misschien eigen schuld hoor.Met vriendelijke groet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen Tuijn
27 November 2021

Was weer heerlijk. Prima service en erg vriendelijke bediening

Y de Ridder
27 November 2021

De sushi is altijd heerlijk en we bestellen graag bij jullie, maar 2 uur lang wachten op je eten is wel erg lang op een vrijdagavond...

Maaike
27 November 2021

De sushi was weer lekker! Bezorging duurde helaas wel langer, en tussendoor geen update of belletje ontvangen. Dus dat is een verbeterpuntje!

Beau
26 November 2021

ontzettend lekkere bowls en ondanks de drukte die er was konden ze mijn bestelling een halfuur eerder meegeven, fijne service!

Anouk
25 November 2021

Heerlijkkkkk!!!!

Eva
24 November 2021
Janet
20 November 2021
Anna
19 November 2021

Lekker, compleet, vers en alles vriendelijk en correct bezorgd

Ankie Nijboer
18 November 2021

Het was alweer van topkwaliteit

Manja
18 November 2021

Heerlijke Sushi en Pokebowl!En overduidelijk vers gemaakt. Precies zoals je het wil. Bezorging was vlot en op de verwachtte tijd.

Maria jansrn
15 November 2021
Dick
14 November 2021

Ruime keuze. Smaak heerlijk. Aanrader.

Lea Huisman
14 November 2021

Gewoon heerlijk en prima bezorging.

Roos
11 November 2021

Altijd fantastisch eten! En super snelle service en mega vriendelijke bezorgers!

Bryan Bouwer
11 November 2021

Hartstikke lekker!!

Marcel
11 November 2021
JC Jonker
10 November 2021

….op ons verzoek om de rode ui te vervangen door mais is als vanzelfsprekend voldaan…..wat wederom een compliment verdiend!

Anna
8 November 2021

Heerlijke sushi en poke bowl. Vers en zeer smakelijk

Brendy
8 November 2021
Saskia
8 November 2021

Op tijd, lekker en geweldige service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mendel Zunderdorp
7 November 2021

Heerlijk!

Tessa
7 November 2021

Super lekkere sushi en je proeft echt dat het vers gemaakt wordt!

Gerard
3 November 2021
Kistemaker
3 November 2021

Al jaren de beste van Hoorn, geen twijfel

Editha
31 October 2021

Super lekker eten, vers en keurige snelle service

Ron
31 October 2021

Heerlijk gegeten op de tijd die ik opgegeven had.

Jenny
31 October 2021
Helen
29 October 2021

Altijd goeie kwaliteit sushi, bezorgers zijn ook allemaal vriendelijk. In 1 woord: GEWELDIG

Monique
29 October 2021
Brendy
28 October 2021
LG
27 October 2021
Moeders Snackerie Hoorn
27 October 2021

Jammie👍

Hans Wessels
24 October 2021

Het was heerlijk vers dat proef je direct.

Maaike
23 October 2021

Bezorging duurde wat langer maar we werden keurig gebeld dat ze wat later waren omdat het erg druk was. Eten was weer heerlijk. De bezorger vriendelijk!

Yvette
23 October 2021

Heerlijk eten en een sympathieke bezorger!

Ricardo
22 October 2021

Niet meer in plastic verpakken

Laura
21 October 2021

Wederom snel geleverd en smaakte weer perfect!

Marta
21 October 2021

Er was een tijd dat de pokebowls minder gevuld waren, vanavond was deze weer als van ouds lekker en vol. Heerlijk!

Brendy
20 October 2021
Madelief Bakker
20 October 2021
Petra Roovers
19 October 2021

De sushi was weer super lekker! Echt een aanrader.

Jaima
17 October 2021

Wasabi mag iets meer zijn. Heerlijk gegeten.

Wi
16 October 2021

Lekker gegeten en redelijk snelle bezorging. Complimenten!

Roxanne
15 October 2021
Helen
15 October 2021

Super lekker en zeer tevreden!

Madelief
14 October 2021

Lekkerste sushi! Verbaas mij elke keer weer hoe lekker het is🥰

Wiebke
12 October 2021

Eten is echt heerlijk, snelle bezorging ook! Ik dacht dat het aan mij lag dat de pokebowls minder vol zijn dan voorheen, maar helaas is dat inmiddels standaard… enig minpuntje

I. Ben Chaib
11 October 2021

Duur maar overheerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patricia
10 October 2021

Bestel hier ALTIJD sushi, ooit begonnen met een pokebowl! Ze zijn gewoon, THE best! En de sushi met banaan! OMG ZO LEKKER!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard
6 October 2021

Super goed

Janine van Til
6 October 2021

Het smaakte prima. Zeker nog eens doen.

de Ronde
2 October 2021

Super vers en heel erg verslavend 🤩

Ankie Nijboer
1 October 2021

Het was weer heel erg lekker en vers en een feestje 😋

Madelief
1 October 2021
Hoi
29 September 2021
Jeroen Tuijn
28 September 2021

Zoals altijd super service en alles is altijd erg vers. Voor lekkere een lekkere Pokebowl of sushi bestellen wij hier graag.

Bert Been
26 September 2021
Inge
26 September 2021
Sereen
24 September 2021

Het was heerlijk alleen zat niet alles erbij de edame bonen/gebakken uitjes misten we in de poke bowl.

J.A.
24 September 2021

Altijd goed en heerlijk. De tonijn Sashimi zag er deze keer echt prachtig uit! Ga zo door en tot de volgende keer.

Gwen
19 September 2021

Was weer heerlijk en precies op het afgesproken tijdstip.

Ankie Nijboer
17 September 2021

Gisteren voor het eerst hier sushi gehaald: alles supervers en overheerlijk, zeker vele herhalingen waard

Sebastiaan
16 September 2021

Heerlijk!

Natalie
13 September 2021
Jansen
12 September 2021

Heerlijke Pokebowl!

Tessa
9 September 2021
Goes
9 September 2021

Het was weer erg lekker en vlotte Bezorging!

Rogier Jilsink
5 September 2021

Nooit meegemaakt, was voorheen altijd goed. Vandaag merendeel erg waterig, deel weggegooid. Ik bestel regelmatig, deze keer niet goed...!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anna
4 September 2021

Lekkere verse goed gevulde poke bowls, snel en stipt bezorgd, top!

Jenny
2 September 2021

Keurig verzorgd en overheerlijk😋

Wi
2 September 2021

Perfecte sushi en bezorging. Niks te klagen.

Fabian Kahlman
2 September 2021
Gj
30 August 2021

Compliment, was heerlijk👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lekkkal geleten
28 August 2021

Haha elg lekkel geleden. Goed bezolgd met heelijke sushie

Maaike
27 August 2021
Jorien Pieters
27 August 2021
Edwin
27 August 2021

Mooie kwaliteit en keurig op gevraagde tijd bezorgt.

A. De Boer
25 August 2021

Heerlijke sushi, snelle bezorging

Olav
23 August 2021

Lekker optijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
22 August 2021

Bezorger was super netjes en optijd! Top! De pokebowls zijn wel achteruit gegaan. Voorheen werd je bakje goed gevuld en kreeg je ook saus er overheen nu is de saus nauwelijks te zien / proeven. Je betaald 1 euro om er extra groente/ fruit op te doen en dan zitten er maar 4 stukjes mango op.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joost
22 August 2021

Was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Inge
22 August 2021
Vegt
19 August 2021

Wij bestellen regelmatig. De sushi is geweldig, bezorgen bijna altijd op tijd.zijn ze wat later, dan worden wij op de hoogte gesteld. De bezorgers zijn altijd vriendelijk. Echt een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pauline
18 August 2021

Sushi is heerlijk de pokebowls ook! Op woensdag was de bezorgservice snel in het weekend normaal 1,5u

Miriam Bonke
18 August 2021

Goede, snelle service. Binnen een halfuur een propere afhaal-pokébowl op de toonbank, had ook wasabi bij gemogen maar dat mocht de pret niet drukken.

Judith
15 August 2021
thomas
14 August 2021

namegnoj ekeihtapmys reez nee rood dgrozeb djit po , djitlaam ekjilreeh nee reew saw tiD

jos leijen
13 August 2021

mega lekker

Xx
11 August 2021
Pascal Proper
8 August 2021

Super

Dina
8 August 2021

Weer lekker gegeten.

J.h.
7 August 2021

Snelle levering en lekker Gegeten

Tessa
7 August 2021
Brendy
5 August 2021
Madelief
4 August 2021

Zoals altijd geweldig!

Susan
31 July 2021

Mooi op tijd en vet lekker.

M van Dijk
31 July 2021

Het was lekker

Kevin
29 July 2021

Al enkele keren hier besteld. Was altijd heerlijk. Bestellingen worden op tijd en correct afgeleverd. Top!

claudia Jansen
29 July 2021

Super lekkere sushi vooral de special rolls en de kip teriyaki stokjes super

Gerard
28 July 2021

Echt een aanrader vlotte service en heerlijk eten!

Lia
25 July 2021

Na het stoppen van ons vaste sushi restaurant zijn we lange tijd op zoek geweest naar een nieuwe plek om onze sushi te halen. Sushi & Poké House voldoet volledig aan onze verwachtingen! Heerlijke, verse sushi.

Angele Merks Merks
24 July 2021

Heerlijke sushi en bezorging precies op de afgesproken tijd.

Julitta
24 July 2021

Wederom zeer tevreden

Anna Kishna
21 July 2021

Zeer smakelijk netjes en op tijd bezorgd

S fast
20 July 2021

Altijd vaste stekkie voor sushi vanaf dag 1 dat ze open waren, altijd goed en vers. Snelle bezorging !

Hans Wessels
19 July 2021

Voor onze 2 gasten was dit een eerste positieve ervaring en voor onszelf een herhaling. Op een later moment zullen wij weer terugkomen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gre
18 July 2021

De lekkerste sushi van Hoorn!!!Bezorging prima op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Inge
18 July 2021
Miranda de Ronde
17 July 2021

Elle keer weer feest. Fantastisch goed 🤩

Jilsink
17 July 2021

Alle bezorg sushi restaurants in omgeving al geprobeerd, deze is iets duurder maar kwaliteit/versheid vele malen beter dan de rest. Wanneer vertraging word er keurig gebeld, bestel met regelmaat. Tevreden klant.

Jeffrey
16 July 2021

Minst lekkere keer tot nu toe en wij hebben al zeker tussen de 10-15 keer besteld (ook bij andere mensen). Crispy Maki was gewoon oud en niet vers. Sushi was verder oké maar echt niet wat jullie voorheen brachten. Probeer weer wat beter jullie best te doen en meer verse sushi te leveren.

Brendy
16 July 2021
Dina
16 July 2021

Sushi is altijd lekker

Baij
14 July 2021
JC Jonker
14 July 2021

de “hoeveelheid” zalm was teleurstellend 🍣 🥲 en poke bowl niet warm....wij zijn beter gewend van Uw bedrijf.....

WI
13 July 2021

Lekkere sushi en snelle bezorging.

Ingrid Duijker
12 July 2021
Gabrie
12 July 2021

Stipt op tijd, heerlijke sushi

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henny
11 July 2021

Lekkere bowl snelle bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N muijs
10 July 2021
Joke
10 July 2021

Heerlijk, de lekkerste Sushi an Hoorn

Patricia
10 July 2021
Sanne
10 July 2021
Lotte
9 July 2021

De Pokébowl was heerlijk en stond al keurig klaar toen ik het kwam ophalen. Topper!

Rob
8 July 2021

Netjes op tijd klaar en heerlijke spicy chicken pokebowl.

Joy
8 July 2021
Rob
8 July 2021
Alfredo
7 July 2021
JC Jonker
7 July 2021
Gerdien willemse
6 July 2021

In plaats van krabsticks in mijn pokebowl had ik groene boontjes, dat was een beetje jammer. Voor de rest heerlijk.

Frans K.
6 July 2021

Bestelling plaatsen gaat gemakkelijk. Bezorging op gekozen tijdstip is ook goed. De prijs/kwaliteit/smaak van de maaltijd is prima.

M Broekman
4 July 2021

Het is zeker een aanrader heel lekker gegeten. En de saté die we erbij besteld hadden was ook heel erg goed.

Miranda de Ronde
4 July 2021

Complimenten Fantastisch goeie sushi 🤩🤩🤩🤩🤩

Aartje
3 July 2021
jc jonker
3 July 2021
Tessa
3 July 2021

Bezorging was ietsjes later, maar is te verwachten op vrijdagavond. Super lekker gegeten en is altijd een feestje om van jullie eten te ontvangen!

Alfredo Diaz
1 July 2021
Marina
1 July 2021

Heerlijk, vers, smaakvol, op tijd, super!!

Julitta
1 July 2021

Na mijn GBP haal ik uit een grote poke bowl zeker 3 maaltijden. Deze zijn altijd heerlijk vers en smaakvol. Wederom heb ik dus genoten en ga er morgen nogmaals van genieten!

Thomas
29 June 2021

Wat zullen wij nu weer eens schrijven...: Het eten was voortreffelijk !

Diego en Dorien
29 June 2021

Was weer top! Tiger rol is en blijft favorite! Hoop dat jullie meer van dit soort sushi krijgen! 😍

Julitta schepers
28 June 2021

Ik heb er wederom van genoten! En dank jullie wel voor de super service!!

Natalie
28 June 2021
Narmada Klaren
25 June 2021

Super lekker weer, avocado was jammergenoeg niet rijp genoeg. Het was nog erg hard en dat weinig smaak aan de avocado. Vorige keer was dit ook al, helaas. Verder erg lekker!

J. Schepers
24 June 2021

Op tijd en heerlijk eten. Heb er wederom van genoten.

Maureen
22 June 2021

M'n lekkere poké bowl werd keurig op tijd bezorgd

Toos
21 June 2021
Joselien
19 June 2021

Heerlijke poké bowls

Marga
19 June 2021

Advocado was bruin

Mar Punselie
19 June 2021

Dit kan ik elke dag eten!

jcjonker
18 June 2021
AM
17 June 2021

Meerdere keren besteld bij Pokéhouse en altijd tevreden over snelle bezorging en kwaliteit van de sushi. Gister voor het eerst een pokébowl samengesteld en die is hélémáál overheerlijk ! Ik ben een zéér tevreden klant !!! Dankjewel!

Ruiter
16 June 2021

De bezorging was echt perfect. Een grote bestelling was met ongeveer 40-50 minuten bezorgd. De kwaliteit is altijd top. Wij bestellen nergens anders meer!

Velder
16 June 2021
quint
15 June 2021

Heerlijk gegeten. Een streling van de smaakpapillen.

Rineke
14 June 2021
Debby
13 June 2021

Erg vlotte bezorging. Super lekkere pokebowl!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lisettr
13