Reviews from Sushi & Poké House Hoorn

Recent reviews

5.0
Rina
Yesterday

Heerlijke pokemon salade gegeten. Supervers en keurig op tijd bezorgd.

Mira
2 February 2023

Wasabi noten of een mix van noten, Thomas, dat is ook lekker in een pokebowl. Trouwens , Sushi & Poké House heeft fantastische bowls Vanavond ook weer lekker gegeten

Ruda
2 February 2023

We miste de eetstokjes

Anna
29 January 2023
Hendriks
29 January 2023

De sushi was nogal grof. Niet fijn; de stukken zijn te groot om in één keer in je mond te stoppen. Mag wel iets kleiner de volgende keer

Wendy
28 January 2023

1e keer besteld en super goede ervaring. Goed gevulde poke bowl. Zeer smaakvol

Appelman
27 January 2023

De zeewier om de sushi was enorm taai. Bij de handroll konden wij deze niet eens doorbijten, ontzettend zonde.

Thomas
25 January 2023

Kikkererwten, zoete aardappel , tempeh,.. Wat zou een alternatief voor tofu kunnen zijn? De poké bowls zijn heerlijk, maar voor vis en vlees zijn er , behalve tofu, vast wel meer lekkere alternatieven. Wie heeft een suggestie ?

Edgar
24 January 2023
Dekker
24 January 2023
Ingrid
22 January 2023

De beste poke bowl in Hoorn! Deze keer zaten niet alle bestelde groenten in mijn bowl maar dit is de eerste keer en ik bestel heel vaak. Een een foutje kan gebeuren

Sanne
20 January 2023

Heerlijke sushi en snel bezorgd!!

T. Koomen
19 January 2023

Ik had een poke bowl besteld met de helft poke sla en een helft sushi rijst. Dit er als opmerking bij genoteerd. Maar alleen geen sla gekregen. Daarom 4 sterren en geen 5. Verder was het heerlijk!

F
17 January 2023

Eten was oké, bezorgen erg lang. geschatte bezorgtijd was 45 minuten, echter pas na 80 min ontvangen. Voor een dinsdag echt veel te lang.

Ingrid Duijker
15 January 2023

Echt een hele grote verbetering dat de pokebowl nu in een kartonnen bakje geleverd wordt. Het eet veel prettiger!! Super !! Heerlijk gegeten!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brasser
14 January 2023

Heerlijke pokeball gegeten!

andre
13 January 2023

gewoon goed

Danielle
8 January 2023
Rom
8 January 2023
Fenna
6 January 2023
S
4 January 2023

Heerlijke poke bowls, altijd lekker.

Thomas
1 January 2022

En ook in 2023 smaakte de Poké bowl weer fantastisch

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anita
1 January 2022
Shannie
31 December 2022

Altijd mijn favoriet!

Lars
30 December 2022

Hier gaan we gauw weer bestellen

Frank
25 December 2022

Zoals vanouds weer top!! Hier rijden we graag voor heen een weer vanuit Medemblik.

Esther
23 December 2022

Normaal gesproken altijd tevreden, maar helaas nu niet. Ben ziek geworden van de sushi, duidelijk voedselvergiftiging. Ik denk dat het de tonijn was, die smaakte vreemd. Heb al snel besloten niet alles te eten, maar helaas toch ziek geworden. Ik bestel hier nooit meer.

Annemiek
23 December 2022

Heerlijke sushi! Snel bezorgd!

Thomas
21 December 2022

Eigenlijk zou je bij tijdstip van bezorging ook moeten kunnen aangeven dat dit niet zoveel uitmaakt. Al dat gehaast hoeft voor ons niet.

Jayne
20 December 2022
Hagemann
17 December 2022

Top heerlijk

Mink
16 December 2022
van Veen
16 December 2022

De kwaliteit is goed, lekker van smaak. Ondanks kou en gladheid toch tijdig bezorgd. Top!

Aya🌹
15 December 2022
Kamer
15 December 2022

Altijd lekkere eten en vriendelijke mensen!

Veeken
15 December 2022

Was weer heerlijk

Perry
13 December 2022

Had kip maki besteld maar kreeg zalm beetje jammer

Tip
13 December 2022
C Berkenbosch
13 December 2022

Precies op tijd

mariet de Haan
11 December 2022
Sanne
10 December 2022

Heerlijke pokébowl en bezorging netjes op tijd. Altijd dik tevreden hier!

Linda
3 December 2022

Sushi is altijd top en ik betreur jullie personeelstekort, maar de bestelling kwam een uur tekort, een deel was vergeten en alle warme gerechten waren koud. Niet lauw, koud. Als er personeelstekort is moeten jullie een bestelstop inlassen. Zonde als vaste tevreden klanten weglopen.

Lydia
3 December 2022

Om 17.00 uur besteld voor bezorging om 18.30 uur. Bestelling kwam om 19.00 uur wegens personeel tekort, je verwacht dan dat het goed te plannen is als anderhalf uur vooraf de bestelling is gedaan. Onze loempia's waren koud, dat was jammer. Voor de rest heerlijk gegeten.

Stéfanie de meijer
3 December 2022

Trouwe sushi liever hebber van Sushi en Poke, wat ons betreft de beste in Hoorn, helaas duurde de levering gister wel echt te lang. 18:10 besteld (zsm) en 20:10 geleverd ipv de aangegeven 19:15 .

N. YUKI
2 December 2022

Milk was prima Loempia was helemaal niet lekker. Niet vers.

Dr. Ed
29 November 2022
josm
28 November 2022

ik heb wel eens beter gehad. weinig smaak, en het duurde lang voor ik mijn eten had

Andre
27 November 2022

De bestelling was door ons geplaatst via de duidelijke web site voor afleveren 19:00 En werd ons om 13:30 bevestigd. Werd echter om 19:20 bezorgd.

Brendy
24 November 2022
Ashley
19 November 2022

We bestellen het best vaak omdat het echt lekker is! Helaas zat er nu plastic in mijn sushi! Best wel een tegenvaller!!!

Tesla
17 November 2022

very tasty

Morris
15 November 2022

Dat is echt wel lekker eten van dit restaurant

Nathalie wulf
15 November 2022

Heerlijk gegeten en snel bezorgd door vriendelijke jongeman

Thomas
13 November 2022
Brendy
12 November 2022
Brendy
7 November 2022
Janet
7 November 2022

Zoals altijd heerlijke pokebowl. Vriendelijke bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
7 November 2022
Frank Willemse
6 November 2022

Ik had wel 2 hele cherrytomaten in mn pokebowl

Thomas
2 November 2022

Eten en bezorging prima en Poké bowls nu in kartonnen bakjes, extra ster voor Sushi&Poké House Hoorn

Trudy
30 October 2022

Het is heerlijk eten en de bezorging is op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerald
30 October 2022
Jolie
29 October 2022

Vriendelijke bezorger, alles was tiptop in orde. Genoten van mijn eten en drinken. Bedankt!

R Groot
29 October 2022

Keurig op afgesproken tijd . Netjes verpakt en goed van kwaliteit .

Mitch
28 October 2022
Rob
27 October 2022

Goed zo als altijd , alleen anderhalf uur wachten vind ik te lang.

Jeffrey
27 October 2022

Erg lekker, maar de pokebowl was niet compleet. Er misten diverse ingrediënten waar wel voor was betaald.

Ying
26 October 2022

Wat fijn dat je zelf de poke bowls kan samenstellen en ze zijn lekker ook! En de bubble tea ook!

jcjonker
26 October 2022
Ingrid Duijker
25 October 2022

Pokebowls waren heerlijk, maar de aflevertijd was dramatisch....3 kwartier later dan afgesproken

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

van Wamel/ Richter
24 October 2022
jcjonker
18 October 2022
Jacqueline
18 October 2022

We bestellen regelmatig een zelf samengestelde pokebowl bij jullie maar deze keer was toch wel de slechtse. Dubbele teriyaki saus besteld, naar er zat weinig in. De hoeveelheid zalm was minder dan normaal en ook de avocado zat minder van in. De pokebowl is fors duurder geworden en dat snap ik gezien alle prijsontwikkelingen maar dan verwacht ik wel dezelfde vulling. Jammer.

Joy
16 October 2022
Danielle
16 October 2022

Was weer heerlijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Brendy
14 October 2022
Nathalie
12 October 2022

Delicieux

Thomas
11 October 2022
Sjen
10 October 2022

Fantastisch!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Oele
10 October 2022
Lisette Nannings
9 October 2022

Bezorging was wat later dan gehoopt maar de heerlijke verse vegetarische pokébowl maakt het wachten zeer de moeite waard 💚

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heleen
9 October 2022

Het was heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lotus
9 October 2022
Ilona
5 October 2022

We zijn vaker erg tevreden geweest, de porties zijn altijd erg ruim en ook vers. Deze keer hebben we erg lang op de bestelling moeten wachten. Kan gebeuren, maar deze keer had ik de indruk dat de krokante garnalen al wat langer geleden waren bereid, ze waren droog en taai en echt niet lekker. De rest overigens was overigens wel lekker!

Gijs
4 October 2022

echt wel lekker !

Ella
3 October 2022

Heerlijk eten en perfect op tijd bezorgd. 👍🏽👍🏽👍🏽

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dionne
2 October 2022

Lekker eten en altijd vers , aardige werknemers !

Eva
1 October 2022

Super verse sushi, snelle bezorging .. aanrader !

Daan
29 September 2022

Normaal haal ik het, werk er vlakbij, maar nu even een keer bezorging. Heerlijk voor de echte niet vis liefhebber. Genoeg keus.

Elles
27 September 2022

Bestel altijd pokebowls bij jullie. Heerlijk! Snelle service. Deze ene keer een min punt bij de grote bowl extra kip besteld, maar er zat weinig tot geen kip in de bowl. Ook extra soja saus besteld, maar helaas geen extra gekregen. Goed vertrouwen dat de bestelling volgende keer weer in orde is zoals altijd.

Olivia
24 September 2022

Kunt u ook olijven als keuze bij de poké bowl aanbieden? Was weer 10 sterren, hoor..

Jeroen Ligthart
23 September 2022

Altijd stipt en goede verse kwaliteit. Het enige adres waar wij sushi durven bestellen in Hoorn!

Marleen
23 September 2022

Normaal erg tevreden, maar nu had ik de tijd 18.30 aangeklikt, ik had om 16.00 besteld en het eten kwam pas om 19.10 binnen en dat is gewoon jammer. Boven op het feit dat het bakje echt flink door elkaar geschud was. Maar het meest jammere vond ik dat ik een euro extra betaal voor avocado en dat deze niet in mijn bestelling zat.

Thomas
22 September 2022

Eten prima, bezorging mooi op tijd en ook nog een sympathieke bezorger, dus snel nog een keer bij Poké Huis Hoorn bestellen

Nova Vlaar
20 September 2022

Hele lekkere pokebowls en sushi. Het is vers eten en ziet er goed uit. Bestel altijd hier en is nooit verkeerd.

Sydney
18 September 2022

Altijd goed 👍

Judith
17 September 2022
Martijn Smit
16 September 2022

Lekker! En op tijd! 👍🏻

Paul
12 September 2022

Uitstekend!

Esmee
12 September 2022

Eten is altijd heel lekker. Ik bestel hier vaak, maar vergeten wel eens m'n drinken erbij te doen. Ze komen het later wel brengen als ik bel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maurits
10 September 2022

Op tijd komen is probleem. Heel vreemd, want Slijs komt altijd op tijd en die moeten zelfs pizza’s maken.

Jeroen
10 September 2022

Een van de weinige plekken waar altijd gewerkt wordt met verse ingrediënten én waar het altijd lekker is.

Wokke
9 September 2022

Ik lees overal dat de bezorging te lang duren nu kwam de bezorging exact op de tijd die aangegeven was. Producten waren vers en het eten was geweldig!

Milan
6 September 2022

l e k k e r

Jarno
4 September 2022

-item in bestelling ontbrak -vriendelijke bezorger, sneu voor hem dat hij opnieuw moest komen om het ontbrekende item alsnog te bezorgen -tip: beter controleren dus voordat het naar de klant gaat

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D.
4 September 2022

Heel goed dat jullie vooraf telefonisch melden dat het iets later wordt door een storing! Vriendelijke medewerkers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

2 September 2022
Xavier
1 September 2022

excellent, verrukkelijk

Liam
30 August 2022

Gezond en lekker. Top bezorger

M
29 August 2022

De poke bowl was weer heerlijk!

Thomas
28 August 2022
Lotte
28 August 2022

Mango was zacht en het was telaat klaar toen ik daar aankwam. Ooo was de sushi te groot om in 1 x in je mond te stoppen. De pooe bowl was wel lekker.

Brendy
26 August 2022
/////////
26 August 2022

Het eten was echt heerlijk! Alleen onze bestelling kwam pas 1 uur later aan dan het originele bezorgingstijd!! Erg slecht!! Je krijgt ook geen berichtje binnen ter informatie helemaal niks! Doordat het eten ook pas zo laat aankwam was het warme eten al sompig aan het worden echt zonde

Anita
25 August 2022

Mooi op tijd, kwaliteit natuurlijk weer top. En de bezorger die overwerkt om onze bestelling af te leveren. Onze dank is groot.

Jelmer
25 August 2022

Ik begrijp dat als het druk is dat de bestelling langer op zich laat wachten, maar 2 uur wachten op 2 pokebowls is wel lang. Daarnaast ontbraken er ook extra bijgestelde toppings zoals de gefrituurde garnalen.

Brendy
25 August 2022
Perry
23 August 2022

Super lekker zoals altijd gaan zeker vaker bestellen

Tara
20 August 2022
Jarno
18 August 2022
Hayley Iserief
17 August 2022

Heerlijk eten lekkere keuze en snelle bezorgen

Tba
16 August 2022

Het was heerlijk! Op tijd bezorgd!

Inge
13 August 2022
Ingrid Duijker
13 August 2022

De pokebowls waren slap en warm. De mango leek wel snot. We zijn dit niet van jullie gewend. Ze zijn altijd lekker vers.

Lotte
13 August 2022

Beste sushi van Hoorn! Vooral de poké bowls zijn hier favoriet: zelf samen te stellen, makkelijk te eten en goede prijs! Aardige eigenaren en medewerkers, ook de bezorging is lekker vrolijk en vlot.

Marion
12 August 2022

De poke bowl was zoals altijd weer heerlijk!

K.
10 August 2022

Heerlijk vers en gezond, snel bezorgd!

GERRIT NOOIJ
7 August 2022

Ik ben de Poke bowl beter gewend : van alle toevoegingen weinig. Amper rode kool en rode ui. Rijst proefde niet echt vers. Volgende keer weer als normaal !

Amanda
5 August 2022

Heerlijke Sushi! We bestellen hier altijd! Veel keuze en super vers. Enige nadeel is dat ze niet in de Beemster bezorgen haha. Maar afhalen is ook goed te doen

Maaike
5 August 2022

Was weer heerlijk en lekker snel bezorgd en dat op vrijdagavond

Jeroen Verdonk
4 August 2022

Een geweldige bezorger

Mandy
3 August 2022
jcjonker
2 August 2022
Bos
1 August 2022

Om 15:00 besteld voor 17:00 bezorging omdat mijn vrouw rond 18:15 weer naar haar werk moest. Helaas pas 17:45 bezorgd. Eten was wel weer heel goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

L
31 July 2022

Heerlijke pokebowl!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Smit
30 July 2022
Pim
30 July 2022

Super lekker!

M
30 July 2022
Sophie
30 July 2022

Onze complimenten, wij bestellen gauw nog een keer !

Steven
30 July 2022

Lekkere poké bowls ; groot voordeel dat je zelf de bowls kunt samenstellen. Alles vers en in de goede hoeveelheid. Ook nog mooi op tijd bezorgd.

E.
30 July 2022
Zemina
30 July 2022

Wij hadden 2 pokè bowls zalm besteld en deze leken niet helemaal vers. De Avocado had bruine plekken en smaakte niet goed. Heel weinig zalm te vinden ook. Heb hier voor het eerst besteld maar is niet voor herhaling vatbaar. Jammer, want we hadden er echt trek in.

Desiree
28 July 2022

Passievrucht bubble tea was lekker - gelukkig niet al te zoet. Sushi prima. Ik kwam voor de 3e keer bij sushi & poké house, en personeel kende me al bij naam. Tof

Zoë
28 July 2022

Altijd geweldige poké bowls met perfecte levering!!

jcjonker
27 July 2022
M
26 July 2022

Love the tea 🤤

Wietske
26 July 2022

Supersnel bezord en smakelijk. Minpuntje is dat de nori (zeewier) niet helemaal rondom zit.

Loraine
25 July 2022
Lamers
24 July 2022

Geen opmerkingen, het was goed van smaak en kwaliteit voor mij! bezorging op tijd! top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Desiree Kool
23 July 2022

Makkelijk te bestellen, vriendelijke bediening, bestelling stond op tijd klaar, tea en pokébowl lekker.

Lin.
21 July 2022

Heerlijk eten. Keurig bezorgd op gevraagde tijd.

T.
20 July 2022

De gefrituurde producten+ de kip in de poke bowl waren erg taai dit keer. Proefde allemaal niet vers helaas, niet gewend van pokė house.

Fenna
20 July 2022

Iz gud👌👌👌

Thomas
16 July 2022
Renate Groot
15 July 2022

Sojasaus en stokjes ontbraken helaas

jcjonker@sjc.nl
14 July 2022
Christa Bruin
14 July 2022

Eten was super lekker, maar ik had het besteld op afhalen 12:30 en ik heb uiteindelijk ruim een kwartier moeten wachten tot het klaar was.

Fenna
12 July 2022
Thomas
9 July 2022

Wij zijn erg blij met Sushi & Poké House Hoorn. Vandaag ook weer heerlijk gegeten.

Vriend
8 July 2022

We hebben al een aantal keer besteld en er wordt altijd later bezorgd dan aangeven en zo snel mogelijk.. is dan vaak later dan de vroegste tijd die je nog kan kiezen. De bezorger is vriendelijk en het eten is van goede kwaliteit.

Janerie
8 July 2022
G. Lamers
7 July 2022

Zeer tevreden, kwaliteit, smaak en service. Echt lekker!

F. Prudon
4 July 2022

Had de verkeerde boba balletjes maar voor de rest was alles naar wens.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hayley
3 July 2022

Heerlijke sushi altijd vers en lekker optijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Xxxx
2 July 2022

Bezorging wel later dan aangegeven. Bestelling ruim vantevoren geplaatst.

Remco
30 June 2022

Ik haal hier af en toe een poke bowl en elke keer smaakt hij nog lekkerder! Super service en vriendelijke medewerkers!

Fenna
27 June 2022

Lekkere pokebowls, maar wel jammer dat ze kleiner zijn geworden :'( De bezorging liep iets uit dan wat de aankomsttijd was die was aangegeven maar verder ging het prima en was het eten oke.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Neefjes
27 June 2022

3 kwartier later als de afgesproken tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anna
27 June 2022

Blij met deze (gezonde) aanwinst op de bezorgmaaltijdmarkt: de poke bowls zijn lekker, vers, goed gevuld en steeds prima op tijd en vriendelijk bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S scherm
26 June 2022

Helaas geen stokjes en 1 doosje door het doosje verspreid dat was een zootje

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Natalie
26 June 2022

Weer erg lekker en goed gevuld 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lis Karsten
25 June 2022

SUPER lekker, snel weer bestellen om meer uit te proberen 😃

M
25 June 2022
A.Guijs
24 June 2022
Ashley
23 June 2022

Jammer dat jullie later aankwamen dan aangaven. Jullie hadden kunnen bellen dat het druk was. Dan hadden wij het geweten. Jullie belden bij de buren aan. Ik moest er zelf achteraan om toch mijn eten te krijgen. Eenmaal 5 min aan tafel kreeg ik het bericht dat jullie onderweg waren. Volgens mij ging het vanavond niet helemaal goed!

-
23 June 2022

Zeer teleurgesteld met de tapioca bubble tea. Het is geen tapioca, maar gewoon jelly. De rainbow jelly vond ik wel lekker, maar de tapioca was gemaakt van onaangename stevige jelly bolletjes. Dit was absoluut niet wat we hadden verwacht toen we dit bestelde. Ik had de baas gesproken en kreeg hierop als antwoord dat ze een goedkope tapioca via een groothandel hebben ingekocht omdat de normale tapioca niet lang houdbaar is. Dit klonk echt als een waardeloze excuus want er zijn ook instant tapioca bolletjes te koop die makkelijk te bereiden zijn en veel beter smaken. Kwa smaak van drinken is het wel okay, maar er zijn wel betere te verkrijgen in andere steden. De bubble tea is hier ook duurder dan de bekende bubble tea zaken. Voor deze prijs-kwaliteitverhouding is het niet echt waard. Daarnaast is online de suikerhoeveel heel raar aangegeven. Zonder suiker was zoet genoeg en bevatte dus al suiker. De 'minder suiker' was te zoet en geen idee wat er is gebeurt met de 'normaal' hoeveelheid s

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Sushi & Poké House

Wij danken deze anonieme schrijver voor de beoordeling van onze bubble tea. Toen u ons op zondag ( ! ) belde , om uw beklag te doen over de geleverde tea, was het druk in de zaak. Misschien is daarom onze reactie niet goed bij u overgekomen. Omdat u ons woorden in de mond legt die wij niet uitgesproken hebben, krijgt u van ons alsnog een weerwoord. Wij betrekken onze tapioca van een gerenommeerde leverancier die bekend staat om de kwaliteit die hij levert. Deze tapioca is gezonder en langer houdbaar dan de zgn "normale " tapioca. Hiervoor betalen wij niet minder, maar juist meer! Dus uw opmerkingen over wat de "baas" gezegd zou hebben zijn onjuist. Dat is dan bij deze rechtgezet.

Esther
21 June 2022

Helemaal niks op aan te merken! Tiptop in orde, vers en superlekker

marco cancillo
20 June 2022
J.
19 June 2022

De rijst plakte dit keer niet goed en sushi viel constant uit elkaar. Heel irritant!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilona
18 June 2022

Er was iets fout gegaan met de bestelling maar onmiddellijk verholpen! Hele goede service en lekker eten!

Barbara de Hoog
17 June 2022

Geweldige sushi! Echt heerlijk, niets meer aan toe te voegen.

Kevin
16 June 2022
Marije
15 June 2022
Ismael
14 June 2022

Vandaag minder lekker als ik gewend ben, maar over het algemeen is het van goede kwaliteit .

Robin
13 June 2022

duurde 2 uur voordat het bezorgd was. Kip was koud en mango slijmerig en leek op puree

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carmen
12 June 2022

Eten was prima niet speciaal ofzo alleen ruim half uur te laat niks te horen gekregen meerdere keren geprobeerd te bellen maar werd niet opgenomen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nico
12 June 2022

De bowls met zalm en tofu werden supersnel bezorgd en de kwaliteit was top zoals we gewend zijn.

Eva
11 June 2022

Heerlijke sushi, ruime portie komkommer en boontjes. Was mijn eerste bestelling maar zeker niet mijn laatste.

Fenna
10 June 2022

very good very nice

Ellen
9 June 2022

Pluspunten: het eten was heerlijk van smaak, zeer goede kwaliteit. Verbeterpunten: bezorger was redelijk laat en er zaten helemaal geen stokjes bij de bestelling. Als je je pokebowl met een vork moet eten, dan mis je wel een stukje van de beleving zeg maar…

Guus Brouwer
6 June 2022

Snel bezorgd en nog warme rijst na 9 uur in de regen top. Wel waren de porties volgens mij kleiner dan 1/2 jaar geleden. Kan dit kloppen ?

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marije
6 June 2022

Ik bestel nu al sinds de opening pokebowls, omdat je bijna nergens anders zo’n gezonde hap kon vinden. Altijd heel tevreden geweest. De afgelopen maanden zit er echter steeds meer rijst in de porties en minder ingrediënten, terwijl deze wel duurder worden. Erg jammer. Ik hoop dat dit ooit nog wordt aangepast, anders maak ik ze nog liever zelf.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karel
5 June 2022

Goede Poke Bowl, goede hoeveelheid ingrediënten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicole
5 June 2022
Sab
5 June 2022

Heerlijk zoals altijd!

Thomas
2 June 2022

Lekker gegeten!

Desiree
1 June 2022

Altijd lekker en vers, ophalen van bestelling ging heel snel, bezorgen duurt soms lang.

I. ben Chaib
1 June 2022

Heerlijke Sushi!

Lisette
31 May 2022

Snel, vers en smakelijk

Nadia
31 May 2022

Erg lekkere pokebowl die voor mij zelfs iets teveel wat voor een gewone portie; dus meteen lunch voor volgende dag! Top. Ook de california roll die ik had besteld smaakte heerlijk. Eerste keer bestelling geplaatst bij jullie, maar zeker voor herhaling. De bezorger kwam ook stipt op de verwachte levertijd, vriendelijke jongen. Bedankt.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

.
29 May 2022

Zaten geen stokjes, sojasaus of wasabi/gember bij. Echt super dat je nu de bubbeltea kan bestellen!

Inge
26 May 2022
Lizenka Stoop
24 May 2022
Cheyenne van Heusden
22 May 2022

Ik ga zeker vaker bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ingrid Duijker
22 May 2022
J
22 May 2022

Supers vers en lekker bereid. Ik ken alle sushitenten in Hoorn, dit is 1 van de beste

Thomas
18 May 2022

was weer goed

Rens
13 May 2022

Drie keer besteld. 1x keurig op tijd 1x bestelling vergeten 1x half uur later dan geplande tijd

Manon
12 May 2022

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd. 👍🏻

Dave
11 May 2022

Good food

Lotte Haster
6 May 2022

Was weer top!

Brendy
4 May 2022
Thomas
4 May 2022

erg lekker!

Lisa
4 May 2022

Super lekker gegeten, en de bezorger Pepijn is de beste 🤩!

So Jung
30 April 2022
Gert
28 April 2022

Eten ok. Timing minder …

Anoniem
28 April 2022

Poke Bowls waren weer top! Bezorging duurde (bijna twee uur) erg lang.

Thomas
26 April 2022

Weer niets te mekkeren. Eten erg lekker . En wat een geweldige bezorgers heeft Sushi & Poké House Hoorn !

'M.
26 April 2022

Snelle bezorging. Heerlijke poke bowl!!

Heleen parmentier
23 April 2022

Heerlijk gegeten en uitermate tevreden over de bestelling die heel snel werd gebracht en dat op zaterdagavond 👍🏻👍🏻👍🏻

Schouten
23 April 2022
RJM
23 April 2022

Deze keer heel veel rijst en weinig ingrediënten die aangegeven waren

Brendy
20 April 2022
G.Reus
19 April 2022

Prima kwaliteit!

Annemieke
16 April 2022

Heerlijk

Mees
16 April 2022

Goede service

Renate
16 April 2022
I.
16 April 2022

Helaas was de sushi niet te eten, geen smaak aan. Jammer

Ana Borges
12 April 2022
Ingrid
11 April 2022
Manja
10 April 2022
William Bakker
9 April 2022
Flower
8 April 2022
Maria
6 April 2022
Velder
6 April 2022
Laura
4 April 2022

Erg lekker weer!! Heerlijk vers.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Judith
3 April 2022

We hebben heerlijk gegeten!

JC Jonker
2 April 2022

de “kip” was zuinig en zo goed als niet verwerkt in het gerecht, wij zijn beter gewend van uw bedrijf….jammmer!

Oorthuis
2 April 2022

Genoeg keuze maar vooral belangrijk: erg smaakvol en goed bereidt. Sommige boxen lijken wat op elkaar...wij zien erg graag een surf en turf op de kaart komen in de toekomst!! Sushi met vis en sushi met vlees🥰

.
31 March 2022
Maddie
31 March 2022

Op een doordeweekse dag RUIM 1.5 uur moeten wachten op een bestelling die we al extra vroeg hadden gemaakt, met reden. Na 1.5 uur tijd toch gebeld waar de bestelling bleef waarbij aan de telefoon werd verteld dat ze nog 10 andere bestellingen moesten bezorgen.. Resulteerde in een gedeeltelijk koude bestelling. Avocado was overrijp en de extra kip die ik erbij had besteld waren letterlijk 3 kleine stukjes voor €1. Dit was echt een deceptie van onze bestelling, een kortingscode van 10% voor een volgende bestelling werd ons gegeven als compensatie. Netjes was geweest meteen 10% korting op deze bestelling te geven. Klant minder en slechte mond op mond reclame. Zijn genoeg andere sushi zaken hier in de buurt.

Sterf
30 March 2022

Verschil tussen de kleine en grote pokebowl is best groot

Brendy
29 March 2022
Ingrid Duijker
29 March 2022

Alles was weer perfect😃

Henri
28 March 2022

Was weer lekker.. jammer dat het een half uur later bezorgd werd dan eerder aangegeven

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Xaviera
26 March 2022

Haar netjes aan doen er zat een haar in mijn eten

O ❤️ A
25 March 2022

Lekkerste sushi van hoorn

Hans Wessels
25 March 2022

Inmiddels vertrouwde kwaliteit. Klein dingetje is de stempels. Bij bezorging werkt dat niet goed.

Robyn
23 March 2022

Snelle bezorging, eten vers en smakelijk. Precies goede verhoudingen.

Ingrid Kruyssen
23 March 2022

Heerlijk eten!

Rïky bijleveld
17 March 2022

Was weer heerlijk.

A.M.Buijs
17 March 2022

Weer heerlijke vega sushi. Ook de zeewiersalade weer top.

Gerald
15 March 2022

Zeer tevreden, smakelijke combinatie

Diana
14 March 2022

Altijd vers, nergens beter in Hoorn dan bij Sushi & Poke House! Vooral de tiger en dragon roll zijn zo goed! Die mogen nooit meer uit het assortiment ;-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Christian
13 March 2022

Vriendelijke bezorger die ruim op tijd was. De bestelling klopte ook en de sushi was erg lekker!

Renate
12 March 2022

Smaakvol en netjes ingepakt meegekregen

H
11 March 2022

Een half uur later dan gemeld.

Emma van Etten
11 March 2022

De sushi was heerlijk! Ik had als opmerking erbij gezet dat ik geen stokjes, sojasaus en wasabi wilde omdat ik dit zelf had en niks zomaar wil weg gooien en dit hebben ze ook niet gedaan. Ik had als aflever tijd half 6 gekozen en om iets voor half 6 werd ik netjes gebeld met de mededeling dat ze het erg druk hadden en dat het dus iets langer zou duren, erg fijn zodat ik weet hoe het met mijn bestelling ging.

S.Hopman
6 March 2022
Pauline
6 March 2022

Super lekker! Tigermaki helemaal de bom en de wasabi mayonaise ook! Gisteren waren ze optijd meestal duurt het wel iets van 45min! Heb heerlijk gegeten.

Brendy
4 March 2022
Manon
3 March 2022

Er werd keurig gecommuniceerd dat het druk was en dat de bezorging tien minuten later kon zijn. Het was erg lekker en helemaal naar wens zoals aangegeven in de bestelling.

Deveney Klerk
2 March 2022
Tomsco Osser
2 March 2022

De poké bowls waren super! Ik werd daarnaast per mail netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling dus ik wist precies wanneer de bestelling aan zouden komen, en dat klopte. Top!

Tempelsteeg
27 February 2022
Anoniem
27 February 2022
Eric Molenaar
27 February 2022

Eentonig misschien, maar altijd prima en altijd op tijd

J. van Putten
26 February 2022

Super snelle bezorging! Goede kwaliteit voor redelijke prijs. Verse producten en veel keuze. Poké(s) in bowl beetje te zuinig…

Claudia jansen
23 February 2022

Super lekkere speciale Rolls Ik kom er speciaal voor naar Hoorn

Laura
21 February 2022

Zoals altijd heerlijke poke bowl! De auto deed t niet waardoor het eten wat later was. Arme bezorgster helemaal op de fiets hierheen. Volgende keer haal ik het wel gewoon hoor. Bedankt!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jasmijn
20 February 2022
Familie de Boer
20 February 2022

Heerlijke sushi de familie schaal gaat op tot de laatste kruimel

Brendy
17 February 2022
Joost Kouwenoord
16 February 2022

Was weer zoals altijd top!!

Thomas
16 February 2022

Hevige regenbuien en een drijfnatte bezorger die mooi op tijd heerlijke poké bowls aflevert. Onze waardering is groot!

Brendy
12 February 2022
Ruda
8 February 2022

Was heerlijk

Ayse
8 February 2022

Alles was heerlijk, netjes ingepakt en goed bezorgd. We hebben genoten!

Elles
6 February 2022

Het was heerlijk! Vers en smakelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ed
6 February 2022
Loes
6 February 2022
Jeroen
5 February 2022

Heerlijke sushi! Wij wilden graag glutenvrije sushi en daar zijn we erg goed bij geholpen . Ze weten wat ze doen en denken mee!

Henri
4 February 2022

Het was weer erg lekker en keurig op tijd

Rocan
2 February 2022

Volgende keer mag wel wat minder rijst