Avaliações de Sushi & Poké House Hoorn

Avaliações recentes

5.0
Brendy
24 novembro 2022
Ashley
19 novembro 2022

We bestellen het best vaak omdat het echt lekker is! Helaas zat er nu plastic in mijn sushi! Best wel een tegenvaller!!!

Tesla
17 novembro 2022

very tasty

Morris
15 novembro 2022

Dat is echt wel lekker eten van dit restaurant

Nathalie wulf
15 novembro 2022

Heerlijk gegeten en snel bezorgd door vriendelijke jongeman

Thomas
13 novembro 2022
Brendy
12 novembro 2022
Brendy
7 novembro 2022
Janet
7 novembro 2022

Zoals altijd heerlijke pokebowl. Vriendelijke bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
7 novembro 2022
Frank Willemse
6 novembro 2022

Ik had wel 2 hele cherrytomaten in mn pokebowl

Thomas
2 novembro 2022

Eten en bezorging prima en Poké bowls nu in kartonnen bakjes, extra ster voor Sushi&Poké House Hoorn

Trudy
30 outubro 2022

Het is heerlijk eten en de bezorging is op tijd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerald
30 outubro 2022
Jolie
29 outubro 2022

Vriendelijke bezorger, alles was tiptop in orde. Genoten van mijn eten en drinken. Bedankt!

R Groot
29 outubro 2022

Keurig op afgesproken tijd . Netjes verpakt en goed van kwaliteit .

Mitch
28 outubro 2022
Rob
27 outubro 2022

Goed zo als altijd , alleen anderhalf uur wachten vind ik te lang.

Jeffrey
27 outubro 2022

Erg lekker, maar de pokebowl was niet compleet. Er misten diverse ingrediënten waar wel voor was betaald.

Ying
26 outubro 2022

Wat fijn dat je zelf de poke bowls kan samenstellen en ze zijn lekker ook! En de bubble tea ook!

jcjonker
26 outubro 2022
Ingrid Duijker
25 outubro 2022

Pokebowls waren heerlijk, maar de aflevertijd was dramatisch....3 kwartier later dan afgesproken

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

van Wamel/ Richter
24 outubro 2022
jcjonker
18 outubro 2022
Jacqueline
18 outubro 2022

We bestellen regelmatig een zelf samengestelde pokebowl bij jullie maar deze keer was toch wel de slechtse. Dubbele teriyaki saus besteld, naar er zat weinig in. De hoeveelheid zalm was minder dan normaal en ook de avocado zat minder van in. De pokebowl is fors duurder geworden en dat snap ik gezien alle prijsontwikkelingen maar dan verwacht ik wel dezelfde vulling. Jammer.

Joy
16 outubro 2022
Danielle
16 outubro 2022

Was weer heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Brendy
14 outubro 2022
Nathalie
12 outubro 2022

Delicieux

Thomas
11 outubro 2022
Sjen
10 outubro 2022

Fantastisch!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Oele
10 outubro 2022
Lisette Nannings
9 outubro 2022

Bezorging was wat later dan gehoopt maar de heerlijke verse vegetarische pokébowl maakt het wachten zeer de moeite waard 💚

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Heleen
9 outubro 2022

Het was heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lotus
9 outubro 2022
Ilona
5 outubro 2022

We zijn vaker erg tevreden geweest, de porties zijn altijd erg ruim en ook vers. Deze keer hebben we erg lang op de bestelling moeten wachten. Kan gebeuren, maar deze keer had ik de indruk dat de krokante garnalen al wat langer geleden waren bereid, ze waren droog en taai en echt niet lekker. De rest overigens was overigens wel lekker!

Gijs
4 outubro 2022

echt wel lekker !

Ella
3 outubro 2022

Heerlijk eten en perfect op tijd bezorgd. 👍🏽👍🏽👍🏽

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dionne
2 outubro 2022

Lekker eten en altijd vers , aardige werknemers !

Eva
1 outubro 2022

Super verse sushi, snelle bezorging .. aanrader !

Daan
29 setembro 2022

Normaal haal ik het, werk er vlakbij, maar nu even een keer bezorging. Heerlijk voor de echte niet vis liefhebber. Genoeg keus.

Elles
27 setembro 2022

Bestel altijd pokebowls bij jullie. Heerlijk! Snelle service. Deze ene keer een min punt bij de grote bowl extra kip besteld, maar er zat weinig tot geen kip in de bowl. Ook extra soja saus besteld, maar helaas geen extra gekregen. Goed vertrouwen dat de bestelling volgende keer weer in orde is zoals altijd.

Olivia
24 setembro 2022

Kunt u ook olijven als keuze bij de poké bowl aanbieden? Was weer 10 sterren, hoor..

Jeroen Ligthart
23 setembro 2022

Altijd stipt en goede verse kwaliteit. Het enige adres waar wij sushi durven bestellen in Hoorn!

Marleen
23 setembro 2022

Normaal erg tevreden, maar nu had ik de tijd 18.30 aangeklikt, ik had om 16.00 besteld en het eten kwam pas om 19.10 binnen en dat is gewoon jammer. Boven op het feit dat het bakje echt flink door elkaar geschud was. Maar het meest jammere vond ik dat ik een euro extra betaal voor avocado en dat deze niet in mijn bestelling zat.

Thomas
22 setembro 2022

Eten prima, bezorging mooi op tijd en ook nog een sympathieke bezorger, dus snel nog een keer bij Poké Huis Hoorn bestellen

Nova Vlaar
20 setembro 2022

Hele lekkere pokebowls en sushi. Het is vers eten en ziet er goed uit. Bestel altijd hier en is nooit verkeerd.

Sydney
18 setembro 2022

Altijd goed 👍

Judith
17 setembro 2022
Martijn Smit
16 setembro 2022

Lekker! En op tijd! 👍🏻

Paul
12 setembro 2022

Uitstekend!

Esmee
12 setembro 2022

Eten is altijd heel lekker. Ik bestel hier vaak, maar vergeten wel eens m'n drinken erbij te doen. Ze komen het later wel brengen als ik bel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maurits
10 setembro 2022

Op tijd komen is probleem. Heel vreemd, want Slijs komt altijd op tijd en die moeten zelfs pizza’s maken.

Jeroen
10 setembro 2022

Een van de weinige plekken waar altijd gewerkt wordt met verse ingrediënten én waar het altijd lekker is.

Wokke
9 setembro 2022

Ik lees overal dat de bezorging te lang duren nu kwam de bezorging exact op de tijd die aangegeven was. Producten waren vers en het eten was geweldig!

Milan
6 setembro 2022

l e k k e r

Jarno
4 setembro 2022

-item in bestelling ontbrak -vriendelijke bezorger, sneu voor hem dat hij opnieuw moest komen om het ontbrekende item alsnog te bezorgen -tip: beter controleren dus voordat het naar de klant gaat

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

D.
4 setembro 2022

Heel goed dat jullie vooraf telefonisch melden dat het iets later wordt door een storing! Vriendelijke medewerkers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

2 setembro 2022
Xavier
1 setembro 2022

excellent, verrukkelijk

Liam
30 agosto 2022

Gezond en lekker. Top bezorger

M
29 agosto 2022

De poke bowl was weer heerlijk!

Thomas
28 agosto 2022
Lotte
28 agosto 2022

Mango was zacht en het was telaat klaar toen ik daar aankwam. Ooo was de sushi te groot om in 1 x in je mond te stoppen. De pooe bowl was wel lekker.

Brendy
26 agosto 2022
/////////
26 agosto 2022

Het eten was echt heerlijk! Alleen onze bestelling kwam pas 1 uur later aan dan het originele bezorgingstijd!! Erg slecht!! Je krijgt ook geen berichtje binnen ter informatie helemaal niks! Doordat het eten ook pas zo laat aankwam was het warme eten al sompig aan het worden echt zonde

Anita
25 agosto 2022

Mooi op tijd, kwaliteit natuurlijk weer top. En de bezorger die overwerkt om onze bestelling af te leveren. Onze dank is groot.

Jelmer
25 agosto 2022

Ik begrijp dat als het druk is dat de bestelling langer op zich laat wachten, maar 2 uur wachten op 2 pokebowls is wel lang. Daarnaast ontbraken er ook extra bijgestelde toppings zoals de gefrituurde garnalen.

Brendy
25 agosto 2022
Perry
23 agosto 2022

Super lekker zoals altijd gaan zeker vaker bestellen

Tara
20 agosto 2022
Jarno
18 agosto 2022
Hayley Iserief
17 agosto 2022

Heerlijk eten lekkere keuze en snelle bezorgen

Tba
16 agosto 2022

Het was heerlijk! Op tijd bezorgd!

Inge
13 agosto 2022
Ingrid Duijker
13 agosto 2022

De pokebowls waren slap en warm. De mango leek wel snot. We zijn dit niet van jullie gewend. Ze zijn altijd lekker vers.

Lotte
13 agosto 2022

Beste sushi van Hoorn! Vooral de poké bowls zijn hier favoriet: zelf samen te stellen, makkelijk te eten en goede prijs! Aardige eigenaren en medewerkers, ook de bezorging is lekker vrolijk en vlot.

Marion
12 agosto 2022

De poke bowl was zoals altijd weer heerlijk!

K.
10 agosto 2022

Heerlijk vers en gezond, snel bezorgd!

GERRIT NOOIJ
7 agosto 2022

Ik ben de Poke bowl beter gewend : van alle toevoegingen weinig. Amper rode kool en rode ui. Rijst proefde niet echt vers. Volgende keer weer als normaal !

Amanda
5 agosto 2022

Heerlijke Sushi! We bestellen hier altijd! Veel keuze en super vers. Enige nadeel is dat ze niet in de Beemster bezorgen haha. Maar afhalen is ook goed te doen

Maaike
5 agosto 2022

Was weer heerlijk en lekker snel bezorgd en dat op vrijdagavond

Jeroen Verdonk
4 agosto 2022

Een geweldige bezorger

Mandy
3 agosto 2022
jcjonker
2 agosto 2022
Bos
1 agosto 2022

Om 15:00 besteld voor 17:00 bezorging omdat mijn vrouw rond 18:15 weer naar haar werk moest. Helaas pas 17:45 bezorgd. Eten was wel weer heel goed.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

L
31 julho 2022

Heerlijke pokebowl!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Smit
30 julho 2022
Pim
30 julho 2022

Super lekker!

M
30 julho 2022
Sophie
30 julho 2022

Onze complimenten, wij bestellen gauw nog een keer !

Steven
30 julho 2022

Lekkere poké bowls ; groot voordeel dat je zelf de bowls kunt samenstellen. Alles vers en in de goede hoeveelheid. Ook nog mooi op tijd bezorgd.

E.
30 julho 2022
Zemina
30 julho 2022

Wij hadden 2 pokè bowls zalm besteld en deze leken niet helemaal vers. De Avocado had bruine plekken en smaakte niet goed. Heel weinig zalm te vinden ook. Heb hier voor het eerst besteld maar is niet voor herhaling vatbaar. Jammer, want we hadden er echt trek in.

Desiree
28 julho 2022

Passievrucht bubble tea was lekker - gelukkig niet al te zoet. Sushi prima. Ik kwam voor de 3e keer bij sushi & poké house, en personeel kende me al bij naam. Tof

Zoë
28 julho 2022

Altijd geweldige poké bowls met perfecte levering!!

jcjonker
27 julho 2022
M
26 julho 2022

Love the tea 🤤

Wietske
26 julho 2022

Supersnel bezord en smakelijk. Minpuntje is dat de nori (zeewier) niet helemaal rondom zit.

Loraine
25 julho 2022
Lamers
24 julho 2022

Geen opmerkingen, het was goed van smaak en kwaliteit voor mij! bezorging op tijd! top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Desiree Kool
23 julho 2022

Makkelijk te bestellen, vriendelijke bediening, bestelling stond op tijd klaar, tea en pokébowl lekker.

Lin.
21 julho 2022

Heerlijk eten. Keurig bezorgd op gevraagde tijd.

T.
20 julho 2022

De gefrituurde producten+ de kip in de poke bowl waren erg taai dit keer. Proefde allemaal niet vers helaas, niet gewend van pokė house.

Fenna
20 julho 2022

Iz gud👌👌👌

Thomas
16 julho 2022
Renate Groot
15 julho 2022

Sojasaus en stokjes ontbraken helaas

jcjonker@sjc.nl
14 julho 2022
Christa Bruin
14 julho 2022

Eten was super lekker, maar ik had het besteld op afhalen 12:30 en ik heb uiteindelijk ruim een kwartier moeten wachten tot het klaar was.

Fenna
12 julho 2022
Thomas
9 julho 2022

Wij zijn erg blij met Sushi & Poké House Hoorn. Vandaag ook weer heerlijk gegeten.

Vriend
8 julho 2022

We hebben al een aantal keer besteld en er wordt altijd later bezorgd dan aangeven en zo snel mogelijk.. is dan vaak later dan de vroegste tijd die je nog kan kiezen. De bezorger is vriendelijk en het eten is van goede kwaliteit.

Janerie
8 julho 2022
G. Lamers
7 julho 2022

Zeer tevreden, kwaliteit, smaak en service. Echt lekker!

F. Prudon
4 julho 2022

Had de verkeerde boba balletjes maar voor de rest was alles naar wens.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hayley
3 julho 2022

Heerlijke sushi altijd vers en lekker optijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Xxxx
2 julho 2022

Bezorging wel later dan aangegeven. Bestelling ruim vantevoren geplaatst.

Remco
30 junho 2022

Ik haal hier af en toe een poke bowl en elke keer smaakt hij nog lekkerder! Super service en vriendelijke medewerkers!

Fenna
27 junho 2022

Lekkere pokebowls, maar wel jammer dat ze kleiner zijn geworden :'( De bezorging liep iets uit dan wat de aankomsttijd was die was aangegeven maar verder ging het prima en was het eten oke.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Neefjes
27 junho 2022

3 kwartier later als de afgesproken tijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anna
27 junho 2022

Blij met deze (gezonde) aanwinst op de bezorgmaaltijdmarkt: de poke bowls zijn lekker, vers, goed gevuld en steeds prima op tijd en vriendelijk bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S scherm
26 junho 2022

Helaas geen stokjes en 1 doosje door het doosje verspreid dat was een zootje

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Natalie
26 junho 2022

Weer erg lekker en goed gevuld 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lis Karsten
25 junho 2022

SUPER lekker, snel weer bestellen om meer uit te proberen 😃

M
25 junho 2022
A.Guijs
24 junho 2022
Ashley
23 junho 2022

Jammer dat jullie later aankwamen dan aangaven. Jullie hadden kunnen bellen dat het druk was. Dan hadden wij het geweten. Jullie belden bij de buren aan. Ik moest er zelf achteraan om toch mijn eten te krijgen. Eenmaal 5 min aan tafel kreeg ik het bericht dat jullie onderweg waren. Volgens mij ging het vanavond niet helemaal goed!

-
23 junho 2022

Zeer teleurgesteld met de tapioca bubble tea. Het is geen tapioca, maar gewoon jelly. De rainbow jelly vond ik wel lekker, maar de tapioca was gemaakt van onaangename stevige jelly bolletjes. Dit was absoluut niet wat we hadden verwacht toen we dit bestelde. Ik had de baas gesproken en kreeg hierop als antwoord dat ze een goedkope tapioca via een groothandel hebben ingekocht omdat de normale tapioca niet lang houdbaar is. Dit klonk echt als een waardeloze excuus want er zijn ook instant tapioca bolletjes te koop die makkelijk te bereiden zijn en veel beter smaken. Kwa smaak van drinken is het wel okay, maar er zijn wel betere te verkrijgen in andere steden. De bubble tea is hier ook duurder dan de bekende bubble tea zaken. Voor deze prijs-kwaliteitverhouding is het niet echt waard. Daarnaast is online de suikerhoeveel heel raar aangegeven. Zonder suiker was zoet genoeg en bevatte dus al suiker. De 'minder suiker' was te zoet en geen idee wat er is gebeurt met de 'normaal' hoeveelheid s

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Sushi & Poké House

Wij danken deze anonieme schrijver voor de beoordeling van onze bubble tea. Toen u ons op zondag ( ! ) belde , om uw beklag te doen over de geleverde tea, was het druk in de zaak. Misschien is daarom onze reactie niet goed bij u overgekomen. Omdat u ons woorden in de mond legt die wij niet uitgesproken hebben, krijgt u van ons alsnog een weerwoord. Wij betrekken onze tapioca van een gerenommeerde leverancier die bekend staat om de kwaliteit die hij levert. Deze tapioca is gezonder en langer houdbaar dan de zgn "normale " tapioca. Hiervoor betalen wij niet minder, maar juist meer! Dus uw opmerkingen over wat de "baas" gezegd zou hebben zijn onjuist. Dat is dan bij deze rechtgezet.

Esther
21 junho 2022

Helemaal niks op aan te merken! Tiptop in orde, vers en superlekker

marco cancillo
20 junho 2022
J.
19 junho 2022

De rijst plakte dit keer niet goed en sushi viel constant uit elkaar. Heel irritant!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ilona
18 junho 2022

Er was iets fout gegaan met de bestelling maar onmiddellijk verholpen! Hele goede service en lekker eten!

Barbara de Hoog
17 junho 2022

Geweldige sushi! Echt heerlijk, niets meer aan toe te voegen.

Kevin
16 junho 2022
Marije
15 junho 2022
Ismael
14 junho 2022

Vandaag minder lekker als ik gewend ben, maar over het algemeen is het van goede kwaliteit .

Robin
13 junho 2022

duurde 2 uur voordat het bezorgd was. Kip was koud en mango slijmerig en leek op puree

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Carmen
12 junho 2022

Eten was prima niet speciaal ofzo alleen ruim half uur te laat niks te horen gekregen meerdere keren geprobeerd te bellen maar werd niet opgenomen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nico
12 junho 2022

De bowls met zalm en tofu werden supersnel bezorgd en de kwaliteit was top zoals we gewend zijn.

Eva
11 junho 2022

Heerlijke sushi, ruime portie komkommer en boontjes. Was mijn eerste bestelling maar zeker niet mijn laatste.

Fenna
10 junho 2022

very good very nice

Ellen
9 junho 2022

Pluspunten: het eten was heerlijk van smaak, zeer goede kwaliteit. Verbeterpunten: bezorger was redelijk laat en er zaten helemaal geen stokjes bij de bestelling. Als je je pokebowl met een vork moet eten, dan mis je wel een stukje van de beleving zeg maar…

Guus Brouwer
6 junho 2022

Snel bezorgd en nog warme rijst na 9 uur in de regen top. Wel waren de porties volgens mij kleiner dan 1/2 jaar geleden. Kan dit kloppen ?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marije
6 junho 2022

Ik bestel nu al sinds de opening pokebowls, omdat je bijna nergens anders zo’n gezonde hap kon vinden. Altijd heel tevreden geweest. De afgelopen maanden zit er echter steeds meer rijst in de porties en minder ingrediënten, terwijl deze wel duurder worden. Erg jammer. Ik hoop dat dit ooit nog wordt aangepast, anders maak ik ze nog liever zelf.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karel
5 junho 2022

Goede Poke Bowl, goede hoeveelheid ingrediënten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nicole
5 junho 2022
Sab
5 junho 2022

Heerlijk zoals altijd!

Thomas
2 junho 2022

Lekker gegeten!

Desiree
1 junho 2022

Altijd lekker en vers, ophalen van bestelling ging heel snel, bezorgen duurt soms lang.

I. ben Chaib
1 junho 2022

Heerlijke Sushi!

Lisette
31 maio 2022

Snel, vers en smakelijk

Nadia
31 maio 2022

Erg lekkere pokebowl die voor mij zelfs iets teveel wat voor een gewone portie; dus meteen lunch voor volgende dag! Top. Ook de california roll die ik had besteld smaakte heerlijk. Eerste keer bestelling geplaatst bij jullie, maar zeker voor herhaling. De bezorger kwam ook stipt op de verwachte levertijd, vriendelijke jongen. Bedankt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

.
29 maio 2022

Zaten geen stokjes, sojasaus of wasabi/gember bij. Echt super dat je nu de bubbeltea kan bestellen!

Inge
26 maio 2022
Lizenka Stoop
24 maio 2022
Cheyenne van Heusden
22 maio 2022

Ik ga zeker vaker bestellen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ingrid Duijker
22 maio 2022
J
22 maio 2022

Supers vers en lekker bereid. Ik ken alle sushitenten in Hoorn, dit is 1 van de beste

Thomas
18 maio 2022

was weer goed

Rens
13 maio 2022

Drie keer besteld. 1x keurig op tijd 1x bestelling vergeten 1x half uur later dan geplande tijd

Manon
12 maio 2022

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd. 👍🏻

Dave
11 maio 2022

Good food

Lotte Haster
6 maio 2022

Was weer top!

Brendy
4 maio 2022
Thomas
4 maio 2022

erg lekker!

Lisa
4 maio 2022

Super lekker gegeten, en de bezorger Pepijn is de beste 🤩!

So Jung
30 abril 2022
Gert
28 abril 2022

Eten ok. Timing minder …

Anoniem
28 abril 2022

Poke Bowls waren weer top! Bezorging duurde (bijna twee uur) erg lang.

Thomas
26 abril 2022

Weer niets te mekkeren. Eten erg lekker . En wat een geweldige bezorgers heeft Sushi & Poké House Hoorn !

'M.
26 abril 2022

Snelle bezorging. Heerlijke poke bowl!!

Heleen parmentier
23 abril 2022

Heerlijk gegeten en uitermate tevreden over de bestelling die heel snel werd gebracht en dat op zaterdagavond 👍🏻👍🏻👍🏻

Schouten
23 abril 2022
RJM
23 abril 2022

Deze keer heel veel rijst en weinig ingrediënten die aangegeven waren

Brendy
20 abril 2022
G.Reus
19 abril 2022

Prima kwaliteit!

Annemieke
16 abril 2022

Heerlijk

Mees
16 abril 2022

Goede service

Renate
16 abril 2022
I.
16 abril 2022

Helaas was de sushi niet te eten, geen smaak aan. Jammer

Ana Borges
12 abril 2022
Ingrid
11 abril 2022
Manja
10 abril 2022
William Bakker
9 abril 2022
Flower
8 abril 2022
Maria
6 abril 2022
Velder
6 abril 2022
Laura
4 abril 2022

Erg lekker weer!! Heerlijk vers.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Judith
3 abril 2022

We hebben heerlijk gegeten!

JC Jonker
2 abril 2022

de “kip” was zuinig en zo goed als niet verwerkt in het gerecht, wij zijn beter gewend van uw bedrijf….jammmer!

Oorthuis
2 abril 2022

Genoeg keuze maar vooral belangrijk: erg smaakvol en goed bereidt. Sommige boxen lijken wat op elkaar...wij zien erg graag een surf en turf op de kaart komen in de toekomst!! Sushi met vis en sushi met vlees🥰

.
31 março 2022
Maddie
31 março 2022

Op een doordeweekse dag RUIM 1.5 uur moeten wachten op een bestelling die we al extra vroeg hadden gemaakt, met reden. Na 1.5 uur tijd toch gebeld waar de bestelling bleef waarbij aan de telefoon werd verteld dat ze nog 10 andere bestellingen moesten bezorgen.. Resulteerde in een gedeeltelijk koude bestelling. Avocado was overrijp en de extra kip die ik erbij had besteld waren letterlijk 3 kleine stukjes voor €1. Dit was echt een deceptie van onze bestelling, een kortingscode van 10% voor een volgende bestelling werd ons gegeven als compensatie. Netjes was geweest meteen 10% korting op deze bestelling te geven. Klant minder en slechte mond op mond reclame. Zijn genoeg andere sushi zaken hier in de buurt.

Sterf
30 março 2022

Verschil tussen de kleine en grote pokebowl is best groot

Brendy
29 março 2022
Ingrid Duijker
29 março 2022

Alles was weer perfect😃

Henri
28 março 2022

Was weer lekker.. jammer dat het een half uur later bezorgd werd dan eerder aangegeven

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Xaviera
26 março 2022

Haar netjes aan doen er zat een haar in mijn eten

O ❤️ A
25 março 2022

Lekkerste sushi van hoorn

Hans Wessels
25 março 2022

Inmiddels vertrouwde kwaliteit. Klein dingetje is de stempels. Bij bezorging werkt dat niet goed.

Robyn
23 março 2022

Snelle bezorging, eten vers en smakelijk. Precies goede verhoudingen.

Ingrid Kruyssen
23 março 2022

Heerlijk eten!

Rïky bijleveld
17 março 2022

Was weer heerlijk.

A.M.Buijs
17 março 2022

Weer heerlijke vega sushi. Ook de zeewiersalade weer top.

Gerald
15 março 2022

Zeer tevreden, smakelijke combinatie

Diana
14 março 2022

Altijd vers, nergens beter in Hoorn dan bij Sushi & Poke House! Vooral de tiger en dragon roll zijn zo goed! Die mogen nooit meer uit het assortiment ;-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Christian
13 março 2022

Vriendelijke bezorger die ruim op tijd was. De bestelling klopte ook en de sushi was erg lekker!

Renate
12 março 2022

Smaakvol en netjes ingepakt meegekregen

H
11 março 2022

Een half uur later dan gemeld.

Emma van Etten
11 março 2022

De sushi was heerlijk! Ik had als opmerking erbij gezet dat ik geen stokjes, sojasaus en wasabi wilde omdat ik dit zelf had en niks zomaar wil weg gooien en dit hebben ze ook niet gedaan. Ik had als aflever tijd half 6 gekozen en om iets voor half 6 werd ik netjes gebeld met de mededeling dat ze het erg druk hadden en dat het dus iets langer zou duren, erg fijn zodat ik weet hoe het met mijn bestelling ging.

S.Hopman
6 março 2022
Pauline
6 março 2022

Super lekker! Tigermaki helemaal de bom en de wasabi mayonaise ook! Gisteren waren ze optijd meestal duurt het wel iets van 45min! Heb heerlijk gegeten.

Brendy
4 março 2022
Manon
3 março 2022

Er werd keurig gecommuniceerd dat het druk was en dat de bezorging tien minuten later kon zijn. Het was erg lekker en helemaal naar wens zoals aangegeven in de bestelling.

Deveney Klerk
2 março 2022
Tomsco Osser
2 março 2022

De poké bowls waren super! Ik werd daarnaast per mail netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling dus ik wist precies wanneer de bestelling aan zouden komen, en dat klopte. Top!

Tempelsteeg
27 fevereiro 2022
Anoniem
27 fevereiro 2022
Eric Molenaar
27 fevereiro 2022

Eentonig misschien, maar altijd prima en altijd op tijd

J. van Putten
26 fevereiro 2022

Super snelle bezorging! Goede kwaliteit voor redelijke prijs. Verse producten en veel keuze. Poké(s) in bowl beetje te zuinig…

Claudia jansen
23 fevereiro 2022

Super lekkere speciale Rolls Ik kom er speciaal voor naar Hoorn

Laura
21 fevereiro 2022

Zoals altijd heerlijke poke bowl! De auto deed t niet waardoor het eten wat later was. Arme bezorgster helemaal op de fiets hierheen. Volgende keer haal ik het wel gewoon hoor. Bedankt!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jasmijn
20 fevereiro 2022
Familie de Boer
20 fevereiro 2022

Heerlijke sushi de familie schaal gaat op tot de laatste kruimel

Brendy
17 fevereiro 2022
Joost Kouwenoord
16 fevereiro 2022

Was weer zoals altijd top!!

Thomas
16 fevereiro 2022

Hevige regenbuien en een drijfnatte bezorger die mooi op tijd heerlijke poké bowls aflevert. Onze waardering is groot!

Brendy
12 fevereiro 2022
Ruda
8 fevereiro 2022

Was heerlijk

Ayse
8 fevereiro 2022

Alles was heerlijk, netjes ingepakt en goed bezorgd. We hebben genoten!

Elles
6 fevereiro 2022

Het was heerlijk! Vers en smakelijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ed
6 fevereiro 2022
Loes
6 fevereiro 2022
Jeroen
5 fevereiro 2022

Heerlijke sushi! Wij wilden graag glutenvrije sushi en daar zijn we erg goed bij geholpen . Ze weten wat ze doen en denken mee!

Henri
4 fevereiro 2022

Het was weer erg lekker en keurig op tijd

Rocan
2 fevereiro 2022

Volgende keer mag wel wat minder rijst

Isabel
31 janeiro 2022
Linda
30 janeiro 2022

Altijd hele vriendelijke bezorgers. Heerlijk vers eten, rijk gevuld,goed in verhouding.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tim
29 janeiro 2022
Peter Wybenga
26 janeiro 2022

Nog nooit zó snel een bestelling ontvangen. Vervolgens was ook de kwaliteit meer dan uitstekend. Complimenten, super goed!

Han van Empel
26 janeiro 2022

Was weer op alle fronten fantastisch. Heerlijk.

Robert
22 janeiro 2022

Wel iets later dan gepland. Maar verder perfect.

Valerie
22 janeiro 2022

Heerlijk eten!

Christa Theuns
22 janeiro 2022

Was heerlijk!!

Anna
22 janeiro 2022

Bijna 2 uur op mijn eten gewacht en de sushi viel uitelkaar!

Melle
21 janeiro 2022
Lisa
19 janeiro 2022

Was heerlijk!

Miranda
18 janeiro 2022

Was weer heerlijk en vers

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ingrid
16 janeiro 2022
Mar Punselie
14 janeiro 2022

Altijd lekker en vers

Monique
13 janeiro 2022
RB
13 janeiro 2022

Snelle bezorging en de sushi is erg lekker en vers! Pokebowls zijn hier ook erg goed.

Hans Wessels
10 janeiro 2022

Het was weer supervers en smakelijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Astrid
10 janeiro 2022

Heerlijke poke bowl met zalm alleen was het veel rijst met weinig iingrediënten. Er zat ook geen avocado in helaas. Desondanks ga ik ze een herkansing geven:) Het werd keurig op tijd bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Top!
10 janeiro 2022
Danja Held
9 janeiro 2022

Snel te bestellen door duidelijke website, goede updates van de bestelling, vriendelijke bezorger, lekker eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S.Hopman
9 janeiro 2022
Inge
8 janeiro 2022
Han van Empel
8 janeiro 2022

Zoals elke keer weer fantastisch. Heerlijke poke bowl. Aanradertje.

Brendy
7 janeiro 2022
-
7 janeiro 2022
Dionne
5 janeiro 2022

Altijd heerlijk, Poke house is onze favo,! Dragon maki vind ik heerlijk en mijn man is meer van de geflambeerde zalm... geen op en aanmerkingen,, ga zo door!

Sjon Dekker
4 janeiro 2022
Ilona Papo
4 janeiro 2022

Na 20 minuten al bezorgd, echt super snel! En heerlijk gegeten :)

Ron
3 janeiro 2022

Keurig op tijd en lekker gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bouwer
2 janeiro 2021

Nog nooit klachten gehad wat betreft de kwaliteit van de poke-bowl. Maar dit keer was ik niet blij! De poke-bowl was ook echt een rommeltje (leek niet vers!). Maar wat betreft de mango….die was echt heel slecht! Het leek wel snot Heb ook gelijk gebeld…. “Mevr, u krijgt de mango vergoed”

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J. Kroon
1 janeiro 2021

Wij zijn altijd erg tevreden.

Beatrice
30 dezembro 2021

Heerlijk en vers. Met zorg klaargemaakt.

Ingrid Duijker
26 dezembro 2021

Heerlijke verse producten!

Brendy
25 dezembro 2021
Inge
24 dezembro 2021

Bezorging duurde dit keer iets te lang (bijna 50 min later dan de opgegeven aankomsttijd) maar het eten is het zo waard! Lekkerste sushi van Hoorn naar mijn mening!

Lakenman
23 dezembro 2021

Altijd lekkere sushi. Vriendelijk contact. Ze bellen netjes wanneer het wat later wordt met bezorging.

Szabina
22 dezembro 2021

Heerlijke sushi!! Alles is top!

Lotte
22 dezembro 2021

Keurig optijd gebracht! Sushi was weer heerlijk.

Maarten
21 dezembro 2021
Thomas
19 dezembro 2021

BEDANKT !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anna
17 dezembro 2021

Iets later bezorgd maar hierover geïnformeerd. Heel klantvriendelijk en lekker

Brendy
16 dezembro 2021
H. van Empel
16 dezembro 2021

Heerlijke poke bowl!

M
15 dezembro 2021

Heerlijke poke bowl!! En keurig op tijd bezorgd.

Claire Sturm
13 dezembro 2021

Sushi weer heerlijk en vers, ik had voor het eerst een poke bowl, erg lekker. Tip: nummers op het papieren menu ook opnemen in online menu op website!

Hendriks
13 dezembro 2021

Beste sushi in de omgeving. De bezorgtijd laat echter bijna altijd te wensen over. Bezorger kwam deze keer 45 minuten later dan gekozen bezorgtijd. Om 17.45 uur een e-mail dat de bezorger onderweg was en dan nog duurt het een half uur. Dat wekt ondertussen enorm veel irritatie op.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anouk
12 dezembro 2021

Heerlijk gegeten, bezorging volgens aangegeven tijdsplanning

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.