Beoordelingen van Sushi & Poké House Hoorn

Recente recensies

5.0
Inge
13 augustus 2022
Ingrid Duijker
13 augustus 2022

De pokebowls waren slap en warm. De mango leek wel snot. We zijn dit niet van jullie gewend. Ze zijn altijd lekker vers.

Lotte
13 augustus 2022

Beste sushi van Hoorn! Vooral de poké bowls zijn hier favoriet: zelf samen te stellen, makkelijk te eten en goede prijs! Aardige eigenaren en medewerkers, ook de bezorging is lekker vrolijk en vlot.

Marion
12 augustus 2022

De poke bowl was zoals altijd weer heerlijk!

K.
10 augustus 2022

Heerlijk vers en gezond, snel bezorgd!

GERRIT NOOIJ
7 augustus 2022

Ik ben de Poke bowl beter gewend : van alle toevoegingen weinig. Amper rode kool en rode ui. Rijst proefde niet echt vers. Volgende keer weer als normaal !

Amanda
5 augustus 2022

Heerlijke Sushi! We bestellen hier altijd! Veel keuze en super vers. Enige nadeel is dat ze niet in de Beemster bezorgen haha. Maar afhalen is ook goed te doen

Maaike
5 augustus 2022

Was weer heerlijk en lekker snel bezorgd en dat op vrijdagavond

Jeroen Verdonk
4 augustus 2022

Een geweldige bezorger

Mandy
3 augustus 2022
jcjonker
2 augustus 2022
Bos
1 augustus 2022

Om 15:00 besteld voor 17:00 bezorging omdat mijn vrouw rond 18:15 weer naar haar werk moest. Helaas pas 17:45 bezorgd. Eten was wel weer heel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L
31 juli 2022

Heerlijke pokebowl!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smit
30 juli 2022
Pim
30 juli 2022

Super lekker!

M
30 juli 2022
Sophie
30 juli 2022

Onze complimenten, wij bestellen gauw nog een keer !

Steven
30 juli 2022

Lekkere poké bowls ; groot voordeel dat je zelf de bowls kunt samenstellen. Alles vers en in de goede hoeveelheid. Ook nog mooi op tijd bezorgd.

E.
30 juli 2022
Zemina
30 juli 2022

Wij hadden 2 pokè bowls zalm besteld en deze leken niet helemaal vers. De Avocado had bruine plekken en smaakte niet goed. Heel weinig zalm te vinden ook. Heb hier voor het eerst besteld maar is niet voor herhaling vatbaar. Jammer, want we hadden er echt trek in.

Desiree
28 juli 2022

Passievrucht bubble tea was lekker - gelukkig niet al te zoet. Sushi prima. Ik kwam voor de 3e keer bij sushi & poké house, en personeel kende me al bij naam. Tof

Zoë
28 juli 2022

Altijd geweldige poké bowls met perfecte levering!!

jcjonker
27 juli 2022
M
26 juli 2022

Love the tea 🤤

Wietske
26 juli 2022

Supersnel bezord en smakelijk. Minpuntje is dat de nori (zeewier) niet helemaal rondom zit.

Loraine
25 juli 2022
Lamers
24 juli 2022

Geen opmerkingen, het was goed van smaak en kwaliteit voor mij! bezorging op tijd! top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Desiree Kool
23 juli 2022

Makkelijk te bestellen, vriendelijke bediening, bestelling stond op tijd klaar, tea en pokébowl lekker.

Lin.
21 juli 2022

Heerlijk eten. Keurig bezorgd op gevraagde tijd.

T.
20 juli 2022

De gefrituurde producten+ de kip in de poke bowl waren erg taai dit keer. Proefde allemaal niet vers helaas, niet gewend van pokė house.

Fenna
20 juli 2022

Iz gud👌👌👌

Thomas
16 juli 2022
Renate Groot
15 juli 2022

Sojasaus en stokjes ontbraken helaas

jcjonker@sjc.nl
14 juli 2022
Christa Bruin
14 juli 2022

Eten was super lekker, maar ik had het besteld op afhalen 12:30 en ik heb uiteindelijk ruim een kwartier moeten wachten tot het klaar was.

Fenna
12 juli 2022
Thomas
9 juli 2022

Wij zijn erg blij met Sushi & Poké House Hoorn. Vandaag ook weer heerlijk gegeten.

Vriend
8 juli 2022

We hebben al een aantal keer besteld en er wordt altijd later bezorgd dan aangeven en zo snel mogelijk.. is dan vaak later dan de vroegste tijd die je nog kan kiezen. De bezorger is vriendelijk en het eten is van goede kwaliteit.

Janerie
8 juli 2022
G. Lamers
7 juli 2022

Zeer tevreden, kwaliteit, smaak en service. Echt lekker!

F. Prudon
4 juli 2022

Had de verkeerde boba balletjes maar voor de rest was alles naar wens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hayley
3 juli 2022

Heerlijke sushi altijd vers en lekker optijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xxxx
2 juli 2022

Bezorging wel later dan aangegeven. Bestelling ruim vantevoren geplaatst.

Remco
30 juni 2022

Ik haal hier af en toe een poke bowl en elke keer smaakt hij nog lekkerder! Super service en vriendelijke medewerkers!

Fenna
27 juni 2022

Lekkere pokebowls, maar wel jammer dat ze kleiner zijn geworden :'( De bezorging liep iets uit dan wat de aankomsttijd was die was aangegeven maar verder ging het prima en was het eten oke.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Neefjes
27 juni 2022

3 kwartier later als de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
27 juni 2022

Blij met deze (gezonde) aanwinst op de bezorgmaaltijdmarkt: de poke bowls zijn lekker, vers, goed gevuld en steeds prima op tijd en vriendelijk bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S scherm
26 juni 2022

Helaas geen stokjes en 1 doosje door het doosje verspreid dat was een zootje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natalie
26 juni 2022

Weer erg lekker en goed gevuld 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lis Karsten
25 juni 2022

SUPER lekker, snel weer bestellen om meer uit te proberen 😃

M
25 juni 2022
A.Guijs
24 juni 2022
Ashley
23 juni 2022

Jammer dat jullie later aankwamen dan aangaven. Jullie hadden kunnen bellen dat het druk was. Dan hadden wij het geweten. Jullie belden bij de buren aan. Ik moest er zelf achteraan om toch mijn eten te krijgen. Eenmaal 5 min aan tafel kreeg ik het bericht dat jullie onderweg waren. Volgens mij ging het vanavond niet helemaal goed!

-
23 juni 2022

Zeer teleurgesteld met de tapioca bubble tea. Het is geen tapioca, maar gewoon jelly. De rainbow jelly vond ik wel lekker, maar de tapioca was gemaakt van onaangename stevige jelly bolletjes. Dit was absoluut niet wat we hadden verwacht toen we dit bestelde. Ik had de baas gesproken en kreeg hierop als antwoord dat ze een goedkope tapioca via een groothandel hebben ingekocht omdat de normale tapioca niet lang houdbaar is. Dit klonk echt als een waardeloze excuus want er zijn ook instant tapioca bolletjes te koop die makkelijk te bereiden zijn en veel beter smaken. Kwa smaak van drinken is het wel okay, maar er zijn wel betere te verkrijgen in andere steden. De bubble tea is hier ook duurder dan de bekende bubble tea zaken. Voor deze prijs-kwaliteitverhouding is het niet echt waard. Daarnaast is online de suikerhoeveel heel raar aangegeven. Zonder suiker was zoet genoeg en bevatte dus al suiker. De 'minder suiker' was te zoet en geen idee wat er is gebeurt met de 'normaal' hoeveelheid s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi & Poké House

Wij danken deze anonieme schrijver voor de beoordeling van onze bubble tea. Toen u ons op zondag ( ! ) belde , om uw beklag te doen over de geleverde tea, was het druk in de zaak. Misschien is daarom onze reactie niet goed bij u overgekomen. Omdat u ons woorden in de mond legt die wij niet uitgesproken hebben, krijgt u van ons alsnog een weerwoord. Wij betrekken onze tapioca van een gerenommeerde leverancier die bekend staat om de kwaliteit die hij levert. Deze tapioca is gezonder en langer houdbaar dan de zgn "normale " tapioca. Hiervoor betalen wij niet minder, maar juist meer! Dus uw opmerkingen over wat de "baas" gezegd zou hebben zijn onjuist. Dat is dan bij deze rechtgezet.

Esther
21 juni 2022

Helemaal niks op aan te merken! Tiptop in orde, vers en superlekker

marco cancillo
20 juni 2022
J.
19 juni 2022

De rijst plakte dit keer niet goed en sushi viel constant uit elkaar. Heel irritant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
18 juni 2022

Er was iets fout gegaan met de bestelling maar onmiddellijk verholpen! Hele goede service en lekker eten!

Barbara de Hoog
17 juni 2022

Geweldige sushi! Echt heerlijk, niets meer aan toe te voegen.

Kevin
16 juni 2022
Marije
15 juni 2022
Ismael
14 juni 2022

Vandaag minder lekker als ik gewend ben, maar over het algemeen is het van goede kwaliteit .

Robin
13 juni 2022

duurde 2 uur voordat het bezorgd was. Kip was koud en mango slijmerig en leek op puree

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carmen
12 juni 2022

Eten was prima niet speciaal ofzo alleen ruim half uur te laat niks te horen gekregen meerdere keren geprobeerd te bellen maar werd niet opgenomen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico
12 juni 2022

De bowls met zalm en tofu werden supersnel bezorgd en de kwaliteit was top zoals we gewend zijn.

Eva
11 juni 2022

Heerlijke sushi, ruime portie komkommer en boontjes. Was mijn eerste bestelling maar zeker niet mijn laatste.

Fenna
10 juni 2022

very good very nice

Ellen
9 juni 2022

Pluspunten: het eten was heerlijk van smaak, zeer goede kwaliteit. Verbeterpunten: bezorger was redelijk laat en er zaten helemaal geen stokjes bij de bestelling. Als je je pokebowl met een vork moet eten, dan mis je wel een stukje van de beleving zeg maar…

Guus Brouwer
6 juni 2022

Snel bezorgd en nog warme rijst na 9 uur in de regen top. Wel waren de porties volgens mij kleiner dan 1/2 jaar geleden. Kan dit kloppen ?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marije
6 juni 2022

Ik bestel nu al sinds de opening pokebowls, omdat je bijna nergens anders zo’n gezonde hap kon vinden. Altijd heel tevreden geweest. De afgelopen maanden zit er echter steeds meer rijst in de porties en minder ingrediënten, terwijl deze wel duurder worden. Erg jammer. Ik hoop dat dit ooit nog wordt aangepast, anders maak ik ze nog liever zelf.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karel
5 juni 2022

Goede Poke Bowl, goede hoeveelheid ingrediënten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
5 juni 2022
Sab
5 juni 2022

Heerlijk zoals altijd!

Thomas
2 juni 2022

Lekker gegeten!

Desiree
1 juni 2022

Altijd lekker en vers, ophalen van bestelling ging heel snel, bezorgen duurt soms lang.

I. ben Chaib
1 juni 2022

Heerlijke Sushi!

Lisette
31 mei 2022

Snel, vers en smakelijk

Nadia
31 mei 2022

Erg lekkere pokebowl die voor mij zelfs iets teveel wat voor een gewone portie; dus meteen lunch voor volgende dag! Top. Ook de california roll die ik had besteld smaakte heerlijk. Eerste keer bestelling geplaatst bij jullie, maar zeker voor herhaling. De bezorger kwam ook stipt op de verwachte levertijd, vriendelijke jongen. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.
29 mei 2022

Zaten geen stokjes, sojasaus of wasabi/gember bij. Echt super dat je nu de bubbeltea kan bestellen!

Inge
26 mei 2022
Lizenka Stoop
24 mei 2022
Cheyenne van Heusden
22 mei 2022

Ik ga zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid Duijker
22 mei 2022
J
22 mei 2022

Supers vers en lekker bereid. Ik ken alle sushitenten in Hoorn, dit is 1 van de beste

Thomas
18 mei 2022

was weer goed

Rens
13 mei 2022

Drie keer besteld. 1x keurig op tijd 1x bestelling vergeten 1x half uur later dan geplande tijd

Manon
12 mei 2022

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd. 👍🏻

Dave
11 mei 2022

Good food

Lotte Haster
6 mei 2022

Was weer top!

Brendy
4 mei 2022
Thomas
4 mei 2022

erg lekker!

Lisa
4 mei 2022

Super lekker gegeten, en de bezorger Pepijn is de beste 🤩!

So Jung
30 april 2022
Gert
28 april 2022

Eten ok. Timing minder …

Anoniem
28 april 2022

Poke Bowls waren weer top! Bezorging duurde (bijna twee uur) erg lang.

Thomas
26 april 2022

Weer niets te mekkeren. Eten erg lekker . En wat een geweldige bezorgers heeft Sushi & Poké House Hoorn !

'M.
26 april 2022

Snelle bezorging. Heerlijke poke bowl!!

Heleen parmentier
23 april 2022

Heerlijk gegeten en uitermate tevreden over de bestelling die heel snel werd gebracht en dat op zaterdagavond 👍🏻👍🏻👍🏻

Schouten
23 april 2022
RJM
23 april 2022

Deze keer heel veel rijst en weinig ingrediënten die aangegeven waren

Brendy
20 april 2022
G.Reus
19 april 2022

Prima kwaliteit!

Annemieke
16 april 2022

Heerlijk

Mees
16 april 2022

Goede service

Renate
16 april 2022
I.
16 april 2022

Helaas was de sushi niet te eten, geen smaak aan. Jammer

Ana Borges
12 april 2022
Ingrid
11 april 2022
Manja
10 april 2022
William Bakker
9 april 2022
Flower
8 april 2022
Maria
6 april 2022
Velder
6 april 2022
Laura
4 april 2022

Erg lekker weer!! Heerlijk vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
3 april 2022

We hebben heerlijk gegeten!

JC Jonker
2 april 2022

de “kip” was zuinig en zo goed als niet verwerkt in het gerecht, wij zijn beter gewend van uw bedrijf….jammmer!

Oorthuis
2 april 2022

Genoeg keuze maar vooral belangrijk: erg smaakvol en goed bereidt. Sommige boxen lijken wat op elkaar...wij zien erg graag een surf en turf op de kaart komen in de toekomst!! Sushi met vis en sushi met vlees🥰

.
31 maart 2022
Maddie
31 maart 2022

Op een doordeweekse dag RUIM 1.5 uur moeten wachten op een bestelling die we al extra vroeg hadden gemaakt, met reden. Na 1.5 uur tijd toch gebeld waar de bestelling bleef waarbij aan de telefoon werd verteld dat ze nog 10 andere bestellingen moesten bezorgen.. Resulteerde in een gedeeltelijk koude bestelling. Avocado was overrijp en de extra kip die ik erbij had besteld waren letterlijk 3 kleine stukjes voor €1. Dit was echt een deceptie van onze bestelling, een kortingscode van 10% voor een volgende bestelling werd ons gegeven als compensatie. Netjes was geweest meteen 10% korting op deze bestelling te geven. Klant minder en slechte mond op mond reclame. Zijn genoeg andere sushi zaken hier in de buurt.

Sterf
30 maart 2022

Verschil tussen de kleine en grote pokebowl is best groot

Brendy
29 maart 2022
Ingrid Duijker
29 maart 2022

Alles was weer perfect😃

Henri
28 maart 2022

Was weer lekker.. jammer dat het een half uur later bezorgd werd dan eerder aangegeven

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xaviera
26 maart 2022

Haar netjes aan doen er zat een haar in mijn eten

O ❤️ A
25 maart 2022

Lekkerste sushi van hoorn

Hans Wessels
25 maart 2022

Inmiddels vertrouwde kwaliteit. Klein dingetje is de stempels. Bij bezorging werkt dat niet goed.

Robyn
23 maart 2022

Snelle bezorging, eten vers en smakelijk. Precies goede verhoudingen.

Ingrid Kruyssen
23 maart 2022

Heerlijk eten!

Rïky bijleveld
17 maart 2022

Was weer heerlijk.

A.M.Buijs
17 maart 2022

Weer heerlijke vega sushi. Ook de zeewiersalade weer top.

Gerald
15 maart 2022

Zeer tevreden, smakelijke combinatie

Diana
14 maart 2022

Altijd vers, nergens beter in Hoorn dan bij Sushi & Poke House! Vooral de tiger en dragon roll zijn zo goed! Die mogen nooit meer uit het assortiment ;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christian
13 maart 2022

Vriendelijke bezorger die ruim op tijd was. De bestelling klopte ook en de sushi was erg lekker!

Renate
12 maart 2022

Smaakvol en netjes ingepakt meegekregen

H
11 maart 2022

Een half uur later dan gemeld.

Emma van Etten
11 maart 2022

De sushi was heerlijk! Ik had als opmerking erbij gezet dat ik geen stokjes, sojasaus en wasabi wilde omdat ik dit zelf had en niks zomaar wil weg gooien en dit hebben ze ook niet gedaan. Ik had als aflever tijd half 6 gekozen en om iets voor half 6 werd ik netjes gebeld met de mededeling dat ze het erg druk hadden en dat het dus iets langer zou duren, erg fijn zodat ik weet hoe het met mijn bestelling ging.

S.Hopman
6 maart 2022
Pauline
6 maart 2022

Super lekker! Tigermaki helemaal de bom en de wasabi mayonaise ook! Gisteren waren ze optijd meestal duurt het wel iets van 45min! Heb heerlijk gegeten.

Brendy
4 maart 2022
Manon
3 maart 2022

Er werd keurig gecommuniceerd dat het druk was en dat de bezorging tien minuten later kon zijn. Het was erg lekker en helemaal naar wens zoals aangegeven in de bestelling.

Deveney Klerk
2 maart 2022
Tomsco Osser
2 maart 2022

De poké bowls waren super! Ik werd daarnaast per mail netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling dus ik wist precies wanneer de bestelling aan zouden komen, en dat klopte. Top!

Tempelsteeg
27 februari 2022
Anoniem
27 februari 2022
Eric Molenaar
27 februari 2022

Eentonig misschien, maar altijd prima en altijd op tijd

J. van Putten
26 februari 2022

Super snelle bezorging! Goede kwaliteit voor redelijke prijs. Verse producten en veel keuze. Poké(s) in bowl beetje te zuinig…

Claudia jansen
23 februari 2022

Super lekkere speciale Rolls Ik kom er speciaal voor naar Hoorn

Laura
21 februari 2022

Zoals altijd heerlijke poke bowl! De auto deed t niet waardoor het eten wat later was. Arme bezorgster helemaal op de fiets hierheen. Volgende keer haal ik het wel gewoon hoor. Bedankt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasmijn
20 februari 2022
Familie de Boer
20 februari 2022

Heerlijke sushi de familie schaal gaat op tot de laatste kruimel

Brendy
17 februari 2022
Joost Kouwenoord
16 februari 2022

Was weer zoals altijd top!!

Thomas
16 februari 2022

Hevige regenbuien en een drijfnatte bezorger die mooi op tijd heerlijke poké bowls aflevert. Onze waardering is groot!

Brendy
12 februari 2022
Ruda
8 februari 2022

Was heerlijk

Ayse
8 februari 2022

Alles was heerlijk, netjes ingepakt en goed bezorgd. We hebben genoten!

Elles
6 februari 2022

Het was heerlijk! Vers en smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
6 februari 2022
Loes
6 februari 2022
Jeroen
5 februari 2022

Heerlijke sushi! Wij wilden graag glutenvrije sushi en daar zijn we erg goed bij geholpen . Ze weten wat ze doen en denken mee!

Henri
4 februari 2022

Het was weer erg lekker en keurig op tijd

Rocan
2 februari 2022

Volgende keer mag wel wat minder rijst

Isabel
31 januari 2022
Linda
30 januari 2022

Altijd hele vriendelijke bezorgers. Heerlijk vers eten, rijk gevuld,goed in verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
29 januari 2022
Peter Wybenga
26 januari 2022

Nog nooit zó snel een bestelling ontvangen. Vervolgens was ook de kwaliteit meer dan uitstekend. Complimenten, super goed!

Han van Empel
26 januari 2022

Was weer op alle fronten fantastisch. Heerlijk.

Robert
22 januari 2022

Wel iets later dan gepland. Maar verder perfect.

Valerie
22 januari 2022

Heerlijk eten!

Christa Theuns
22 januari 2022

Was heerlijk!!

Anna
22 januari 2022

Bijna 2 uur op mijn eten gewacht en de sushi viel uitelkaar!

Melle
21 januari 2022
Lisa
19 januari 2022

Was heerlijk!

Miranda
18 januari 2022

Was weer heerlijk en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
16 januari 2022
Mar Punselie
14 januari 2022

Altijd lekker en vers

Monique
13 januari 2022
RB
13 januari 2022

Snelle bezorging en de sushi is erg lekker en vers! Pokebowls zijn hier ook erg goed.

Hans Wessels
10 januari 2022

Het was weer supervers en smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
10 januari 2022

Heerlijke poke bowl met zalm alleen was het veel rijst met weinig iingrediënten. Er zat ook geen avocado in helaas. Desondanks ga ik ze een herkansing geven:) Het werd keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Top!
10 januari 2022
Danja Held
9 januari 2022

Snel te bestellen door duidelijke website, goede updates van de bestelling, vriendelijke bezorger, lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.Hopman
9 januari 2022
Inge
8 januari 2022
Han van Empel
8 januari 2022

Zoals elke keer weer fantastisch. Heerlijke poke bowl. Aanradertje.

Brendy
7 januari 2022
-
7 januari 2022
Dionne
5 januari 2022

Altijd heerlijk, Poke house is onze favo,! Dragon maki vind ik heerlijk en mijn man is meer van de geflambeerde zalm... geen op en aanmerkingen,, ga zo door!

Sjon Dekker
4 januari 2022
Ilona Papo
4 januari 2022

Na 20 minuten al bezorgd, echt super snel! En heerlijk gegeten :)

Ron
3 januari 2022

Keurig op tijd en lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bouwer
2 januari 2021

Nog nooit klachten gehad wat betreft de kwaliteit van de poke-bowl. Maar dit keer was ik niet blij! De poke-bowl was ook echt een rommeltje (leek niet vers!). Maar wat betreft de mango….die was echt heel slecht! Het leek wel snot Heb ook gelijk gebeld…. “Mevr, u krijgt de mango vergoed”

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Kroon
1 januari 2021

Wij zijn altijd erg tevreden.

Beatrice
30 december 2021

Heerlijk en vers. Met zorg klaargemaakt.

Ingrid Duijker
26 december 2021

Heerlijke verse producten!

Brendy
25 december 2021
Inge
24 december 2021

Bezorging duurde dit keer iets te lang (bijna 50 min later dan de opgegeven aankomsttijd) maar het eten is het zo waard! Lekkerste sushi van Hoorn naar mijn mening!

Lakenman
23 december 2021

Altijd lekkere sushi. Vriendelijk contact. Ze bellen netjes wanneer het wat later wordt met bezorging.

Szabina
22 december 2021

Heerlijke sushi!! Alles is top!

Lotte
22 december 2021

Keurig optijd gebracht! Sushi was weer heerlijk.

Maarten
21 december 2021
Thomas
19 december 2021

BEDANKT !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
17 december 2021

Iets later bezorgd maar hierover geïnformeerd. Heel klantvriendelijk en lekker

Brendy
16 december 2021
H. van Empel
16 december 2021

Heerlijke poke bowl!

M
15 december 2021

Heerlijke poke bowl!! En keurig op tijd bezorgd.

Claire Sturm
13 december 2021

Sushi weer heerlijk en vers, ik had voor het eerst een poke bowl, erg lekker. Tip: nummers op het papieren menu ook opnemen in online menu op website!

Hendriks
13 december 2021

Beste sushi in de omgeving. De bezorgtijd laat echter bijna altijd te wensen over. Bezorger kwam deze keer 45 minuten later dan gekozen bezorgtijd. Om 17.45 uur een e-mail dat de bezorger onderweg was en dan nog duurt het een half uur. Dat wekt ondertussen enorm veel irritatie op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk
12 december 2021

Heerlijk gegeten, bezorging volgens aangegeven tijdsplanning

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klant1
11 december 2021

Het was op tijd bezorgd, het was lekker.

Brendy
8 december 2021
Claire Sturm
5 december 2021

het was heerlijk, online besteld, stond klaar, kakelvers, dank!

van den Berg
4 december 2021

Kwaliteit en smaak uitstekend. Wat minder rijst in de pokebowl en meer verse ingrediënten.

Niels Klasing
4 december 2021
K.
4 december 2021

Vaker besteld, lekker eten, de bezorging is op tijd. zeker voor herhaling vatbaar.

FHofland
29 november 2021

Graag wat meer variatie bij de bestelling voor 2personen.Misschien eigen schuld hoor.Met vriendelijke groet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen Tuijn
27 november 2021

Was weer heerlijk. Prima service en erg vriendelijke bediening

Y de Ridder
27 november 2021

De sushi is altijd heerlijk en we bestellen graag bij jullie, maar 2 uur lang wachten op je eten is wel erg lang op een vrijdagavond...

Maaike
27 november 2021

De sushi was weer lekker! Bezorging duurde helaas wel langer, en tussendoor geen update of belletje ontvangen. Dus dat is een verbeterpuntje!

Beau
26 november 2021

ontzettend lekkere bowls en ondanks de drukte die er was konden ze mijn bestelling een halfuur eerder meegeven, fijne service!

Anouk
25 november 2021

Heerlijkkkkk!!!!

Eva
24 november 2021
Janet
20 november 2021
Anna
19 november 2021

Lekker, compleet, vers en alles vriendelijk en correct bezorgd

Ankie Nijboer
18 november 2021

Het was alweer van topkwaliteit

Manja
18 november 2021

Heerlijke Sushi en Pokebowl!En overduidelijk vers gemaakt. Precies zoals je het wil. Bezorging was vlot en op de verwachtte tijd.

Maria jansrn
15 november 2021
Dick
14 november 2021

Ruime keuze. Smaak heerlijk. Aanrader.

Lea Huisman
14 november 2021

Gewoon heerlijk en prima bezorging.

Roos
11 november 2021

Altijd fantastisch eten! En super snelle service en mega vriendelijke bezorgers!

Bryan Bouwer
11 november 2021

Hartstikke lekker!!

Marcel
11 november 2021
JC Jonker
10 november 2021

….op ons verzoek om de rode ui te vervangen door mais is als vanzelfsprekend voldaan…..wat wederom een compliment verdiend!

Anna
8 november 2021

Heerlijke sushi en poke bowl. Vers en zeer smakelijk

Brendy
8 november 2021
Saskia
8 november 2021

Op tijd, lekker en geweldige service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mendel Zunderdorp
7 november 2021

Heerlijk!

Tessa
7 november 2021

Super lekkere sushi en je proeft echt dat het vers gemaakt wordt!

Gerard
3 november 2021
Kistemaker
3 november 2021

Al jaren de beste van Hoorn, geen twijfel

Editha
31 oktober 2021

Super lekker eten, vers en keurige snelle service

Ron
31 oktober 2021

Heerlijk gegeten op de tijd die ik opgegeven had.

Jenny
31 oktober 2021
Helen
29 oktober 2021

Altijd goeie kwaliteit sushi, bezorgers zijn ook allemaal vriendelijk. In 1 woord: GEWELDIG

Monique
29 oktober 2021
Brendy
28 oktober 2021
LG
27 oktober 2021
Moeders Snackerie Hoorn
27 oktober 2021

Jammie👍

Hans Wessels
24 oktober 2021

Het was heerlijk vers dat proef je direct.

Maaike
23 oktober 2021

Bezorging duurde wat langer maar we werden keurig gebeld dat ze wat later waren omdat het erg druk was. Eten was weer heerlijk. De bezorger vriendelijk!

Yvette
23 oktober 2021

Heerlijk eten en een sympathieke bezorger!

Ricardo
22 oktober 2021

Niet meer in plastic verpakken

Laura
21 oktober 2021

Wederom snel geleverd en smaakte weer perfect!

Marta
21 oktober 2021

Er was een tijd dat de pokebowls minder gevuld waren, vanavond was deze weer als van ouds lekker en vol. Heerlijk!

Brendy
20 oktober 2021
Madelief Bakker
20 oktober 2021
Petra Roovers
19 oktober 2021

De sushi was weer super lekker! Echt een aanrader.

Jaima
17 oktober 2021

Wasabi mag iets meer zijn. Heerlijk gegeten.

Wi
16 oktober 2021

Lekker gegeten en redelijk snelle bezorging. Complimenten!

Roxanne
15 oktober 2021
Helen
15 oktober 2021

Super lekker en zeer tevreden!

Madelief
14 oktober 2021

Lekkerste sushi! Verbaas mij elke keer weer hoe lekker het is🥰

Wiebke
12 oktober 2021

Eten is echt heerlijk, snelle bezorging ook! Ik dacht dat het aan mij lag dat de pokebowls minder vol zijn dan voorheen, maar helaas is dat inmiddels standaard… enig minpuntje

I. Ben Chaib
11 oktober 2021

Duur maar overheerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
10 oktober 2021

Bestel hier ALTIJD sushi, ooit begonnen met een pokebowl! Ze zijn gewoon, THE best! En de sushi met banaan! OMG ZO LEKKER!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
6 oktober 2021

Super goed

Janine van Til
6 oktober 2021

Het smaakte prima. Zeker nog eens doen.

de Ronde
2 oktober 2021

Super vers en heel erg verslavend 🤩

Ankie Nijboer
1 oktober 2021

Het was weer heel erg lekker en vers en een feestje 😋

Madelief
1 oktober 2021
Hoi
29 september 2021
Jeroen Tuijn
28 september 2021

Zoals altijd super service en alles is altijd erg vers. Voor lekkere een lekkere Pokebowl of sushi bestellen wij hier graag.

Bert Been
26 september 2021
Inge
26 september 2021
Sereen
24 september 2021

Het was heerlijk alleen zat niet alles erbij de edame bonen/gebakken uitjes misten we in de poke bowl.

J.A.
24 september 2021

Altijd goed en heerlijk. De tonijn Sashimi zag er deze keer echt prachtig uit! Ga zo door en tot de volgende keer.

Gwen
19 september 2021

Was weer heerlijk en precies op het afgesproken tijdstip.

Ankie Nijboer
17 september 2021

Gisteren voor het eerst hier sushi gehaald: alles supervers en overheerlijk, zeker vele herhalingen waard

Sebastiaan
16 september 2021

Heerlijk!

Natalie
13 september 2021
Jansen
12 september 2021

Heerlijke Pokebowl!

Tessa
9 september 2021
Goes
9 september 2021

Het was weer erg lekker en vlotte Bezorging!

Rogier Jilsink
5 september 2021

Nooit meegemaakt, was voorheen altijd goed. Vandaag merendeel erg waterig, deel weggegooid. Ik bestel regelmatig, deze keer niet goed...!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
4 september 2021

Lekkere verse goed gevulde poke bowls, snel en stipt bezorgd, top!

Jenny
2 september 2021

Keurig verzorgd en overheerlijk😋